home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi i Bayern

Ugovor Audija i Bayerna je produžen do 2029. godine, a nemački proizvođač automobila ističe da će više od polovine igrača i funkcionera dobiti električne modele.

Audi i fudbalski klub Bayern München su već neko vreme partneri, a taj ugovor su početkom godine produžili sve do 2029. godine. Naravno, ovo je vreme promena i novih trendova, a u Audiju su odlučili da je najbolje da upravo fudbaleri popularnog kluba krenu da redovno voze njihove električne modele kako bi pokazali primer drugima. Naravno, očekuje se da će se igračima podeliti model e-tron, potpuno električni SUV atraktivnog dizajna. Kako bi mogli da bez problema posećuju treninge, u garaži kompleksa gde se održavaju treninzi biće ugrađeni punjači snage 150 kW. To znači da će igrače nakon treninga dočekati pune baterija na limenim ljubimcima. Uz to, planira se ugradnja punjača i na kultnoj Allianz Areni kako bi i posetioci utakmica imali benefite ako dolaze električnim modelom. Iz Audija ističu da će više od polovine igrača i funkcionera dobiti električne modele.

Inače biće zanimljivo videti da li će igrači zaista stalno voziti pomenute modele, budući da su upravo igrači Bayerna punili naslove novina nakon što su "uhvaćeni" u drugim modelima što nije u skladu s ugovorom. Tada su se pravdali na različite načine, a ovaj put će sigurno neko od njih, ako napravi nešto tako, kao "krivca" za korišćenje primera radi privatnog Ferrarija umesto Audija okriviti praznu bateriju na e-tronu...

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Audičitanja : 217Komentari