home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dacia Spring

Četiri meseca nakon saopštenja o saradnji između društva E.Leclerc, poznatom po lancu supermarketa, i Grupe Renault u svrhu ubrzanog proširenja upotrebe električnih vozila, prvi primerci Dacije Spring su dostupni za najam u 510 zastupništva agencije za najam vozila E.Leclerc.

Kako piše Revija HAK, zvanični početak je obeležen u centru E.Leclerc u Orlyju u prisustvu Luce de Mea, glavnog direktora Grupe Renault i Michel-Edouarda Leclerca, predsednika strateškog odbora Centara E.Leclerc. Dacia Spring, dostupna za najam po ceni od 5 evra dnevno, s uključenim troškovima osiguranja i održavanja i bez vremenskog ograničenja najma, omogućava francuskim vozačima pristup prednostima električne mobilnosti po zaista povoljnim cenama.

Do kraja proleća agenciji E.Leclerc biće isporučeni svi naručeni primerci Dacije Spring i Renaulta ZOE. Dostupnost ta dva modela po najpristupačnijim cenama na tržištu (Dacia Spring za samo 5 evra dnevno i Renaulta Zoe za 6 evra dnevno) ubrzaće primenu električnih vozila u Francuskoj. Klijenti agencije za najam vozila E.Leclerc biće prvi koji će moći da uživaju u vožnji najnovije Dacije za koju su prednarudžbine otvorene 20. marta, a prve isporuke privatnim kupcima su predviđene za jesen.

E.Leclerc je 12. oktobra objavio da u sledeće dve godine namerava da proširi broj svojih stanica za punjenje za električna vozila na 5.000, a do 2025. godine na 10.000, što ne bi trebalo da bude veliki infrastrukturni problem jer na parkinzima svojih šoping centara ima mnogo prostora.

Izvor: Revijahak.hr



čitanja : 294



Komentari