home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat 500e

Zvezdama italijanske reprezentacije više odgovaraju najnoviji modeli Ferrarija od Fiata, ali se mora ispoštovati ugovor o reklamiranju. Povodom poslednjeg trening kampa, aktuelni šampioni Evrope u fudbalu su pozirali pored novog električnog Fiata 500, koji postaje službeni automobil fudbalske reprezentacije Italije.

Fiat je dugogodišnji sponzor reprezentacije “Azzurri”. Sponzorski ugovor znači da je službeni automobil italijanskog fudbalskog saveza najnoviji Fiat 500. Sastanak sa italijanskom seniorskom fudbalskom reprezentacijom je i prilika za proizvođača da se pohvali. Novi “500” već je postao najprodavaniji električar u Italiji.

Fiat 500e ima baterije od 42 kWh i domet do 320 km u kombinovanom ciklusu. Automobil je opremljen funkcijom brzog punjenja snage 85 kW. Za prikupljanje rezerve energije dovoljne za prelazak 50 km potrebno je samo 5 minuta, a za punjenje baterije do 80% potrebno je samo 35 minuta.

Fiat je glavni sponzor tima “Azzurri”, a prema ugovoru će osigurati flotu automobila koji će pratiti Italiju tokom službenih utakmica, prijateljskih utakmica i kampova za trening. Osim toga, logotip marke biće vidljiv na dresovima za obuku tima i na reklamnim banerima oko terena.

Izvor: Automobili.bačitanja : 271Komentari