home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lynk & Co 01

Lynk & Co dolazi u Evropu, odnosno već je došao u neke države poput Španije, Nemačke… Za 500 evra mesečno već možete dobiti Lynk & Co 01 s hibridnim ili plug-in hibridnim pogonom pa čak i da podelite ovu naknadu s drugim ljudima kako biste smanjili troškove.

Inače, iza projketa stoji Geely, kineski vlasnik Volvoa, a 01 je nastao na platformi Volvoa V40. Sličnu uslugu je pokrenuo i Volvo, piše Revija HAK.

Lynk & Co tako svojim članovima dozvoljava pristup vozilima drugih korisnika zahvaljujući načinu plaćanja po korišćenju, ali takođe nudi mogućnost kupovine istog automobila za 35.000 ili 40.500 evra koliko košta 01 hibrid i plug-in hibrid.

Ovaj brend u poslednje vreme otvara poslovnice u Evropi u gradovima poput Amsterdama, Berlina, Minhena, Stokholma, Hamburga, Geteborga ili Antverpena, Madrida… U svojim prostorijama nudi razne sadržaje, a dizajnirali su ih lokalni umetnici.

Lynk & Co naglašava da oni koji poseduju automobil koriste samo 4% vremena u vozilu. Šta se krije u tih 500 evra? Za njih će pretplatnik dobiti 1250 kilometara mesečno u vozilu, a kompanija se brine o svim troškovima servisa i registracije. Dodatni put naplaćuje se 0,15 evra po kilometru.

Izvor: Revijahak.hr

Foto: Lynk & Cočitanja : 460Komentari