home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
AMG GT kolica

Da li ste znali da se oznaka Mercedes-AMG takođe koristi i za vrhunska bebi kolica koja se proizvode u saradnji sa firmom Hartan?

Inspirisani popularnošću specijalne serije u svetu automobila, Hartan i AMG su otkrili specijalnu verziju AMG GT kolica koja će se prodati u samo 299 primeraka širom sveta.

AMG GT kolica

Hartan kaže da su kolica razvijena u bliskoj saradnji sa dizajnerskim odeljenjem Mercedes-Benca. Slično stvarnom AMG GT, istoimena kolica dolaze sa kompletom AMG felni sa ukrštenim krakovima i Dynamica presvlakom za umetak sedišta.

AMG GT kolica

AMG logotip se može naći sa obe strane aluminijumskog rama, a u vidu reflektujućeg konca na preklopnom džepu. Štaviše, specijalno izdanje dolazi sa originalnim AMG amblemom – istim koji se koristi na vozilima – tako da vaša beba može da vežba svoja prava hvalisanja od ranog detinjstva.

Sigurni smo i da će crna koža za rukohvat sa crvenim štepom podići neke obrve.

Kao i svi modeli iz Hartana, AMG GT dolazi sa okretnim točkovima koji se mogu zaključati, mekim oslanjanjem, ručnom kočnicom, sklopivim krovom, podesivim sedištem i džepovima za odlaganje vaših ličnih stvari kao što su telefon, ključevi, novčanik, boca za vodu itd.

Ako ste zainteresovani za kolica AMG GT, moći ćete da ih pronađete u odabranim prodavnicama za bebe od jula 2022. Nemamo nikakve informacije o cenama, ali s obzirom na ograničenu dostupnost specijalnog izdanja, pretpostavljamo da će biti skuplji od standardnih kolica.

Samo da biste stekli predstavu o tome šta gledate, manje ekskluzivna „AMG GT” kolica od Hartana – “562 Graphit“, koštaju 1.100 evra u Nemačkoj.

Izvor: Magazinauto.com

Foto: Mercedes-AMGčitanja : 309Komentari