home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen logo

Prepoznatljivi Citroenov logo je doživeo osveženje: ovo je naime njegovo modifikovano izdanje, inspirisano originalnim logom iz 1919. godine.

Ovo je inače tek deseti znak sa duplim ševronom za 103 godine, pripremljen povodom velikog osvežavanja francuskog brenda i kako bi se logo učinio "lakšim za korišćenje na digitalnim dodirnim tačkama."

Citroen logo

Kako najavljuje Citroen, novi logo ćemo po prvi put videti uskoro, na "značajnom konceptualnom porodičnom vozilu." Taj automobil prikazuje novi slogan „Ništa nas ne pokreće kao Citroen“.

Citroen logo

Novi znak će se na serijskim vozilima vozila naći „od sredine 2023. pa nadalje“. To podrazumeva i novi Citroen C3 koji će se pojaviti sledeće godine.

Citroen logo

Izvršni direktor Citroena Vincent Cobee ističe: "Pošto krećemo u verovatno najuzbudljivije poglavlje u našoj slavnoj 103-godišnjoj istoriji, pravo je vreme da Citroen usvoji moderan i savremen izgled. Naš novi identitet je elegantan simbol napretka dok svoje klijente pokrećemo u odvažnim, naprednim vozilima koja izazivaju tradicionalna pravila industrije, a emocionalno osiguravajući da njihovo celokupno iskustvo – posebno na električni pogon – bude pristupačnije, udobnije i prijatnije bez obzira na njihovo želje i potrebe."

Ivan Mitić – Autoblog.rsčitanja : 552Komentari