home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Auto Expo 2022

Tradicionalni sajam automobila „Auto Expo 2022„ će biti održan na Šumadija sajmu u Kragujevcu u periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine.

Volkswagen ID.3

Očekuju Vas brojne PREMIJERE, TEST VOŽNJE, NAJNOVIJI MODELI SA POPUSTOM ZA SAJAMSKE KUPCE.

Na sajmu se predstavljaju brojni brendovi automobilske industrije, poput Volkswagena, Toyote, Škode, Hyundaija, Fiata, Alfa Romea, Jeepa, Nissana, Opela, Kije i dr.

Nissan Qashqai

Pozivamo vas da posetite sajam automobila u periodu od 08. do 11. decembra u vremenskom intervalu od 10h do 20h, poslednjeg dana od 10h do 18h.

Alfa Romeo Stelvio

Pokrovitelj manifestacije, grad Kragujevac.

NIKOM-AUTO NA SAJMU AUTOMOBILA

- Nikom auto doo je ovlašćeni diler i servise vozila marke Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional i Jeep. Najveći prodavac FCA vozila u Srbiji.

- Akcenat na ovogodišnjem sajmu je novi Alfa Romeo Tonale Hybrid koji je ove godine imao svetsku premijeru, a na tržištu Srbije počeo da se prodaje ovog leta. Ovo je prvo predstavljanje pomenutog modela na teritoriji Šumadije.

- Takođe će predstaviti najprodavanije modele brendova Jeep, Fiat i Fiat Professional.

NIKOM CARS NA SAJMU AUTOMOBILA

- Nikom Cars je jedan od ovlašćenih distributera i servisera za vozila marke Nissan u Srbiji.

- Premijera na ovogodišnjem sajmu je novi Nissan Juke Hybrid koji je polovinom ove godine doživeo svetsku premijeru, a na tržištu Srbije je počeo da se prodaje krajem leta ove godine. Ovo je prvo predstavljanje ovog modela na sajmovima u Srbiji.

- Ove godine na sajmu automobila će predstaviti trenutno dva najprodavanija vozila marke Nissan iz crossover segmenta, a to su Nissan Qashqai i Nissan Juke Hybrid.

Ovlašćeni Kia zastupnik – Auto Petrić na sajmu automobila "Auto Expo 2022."

Iskoristite svetsku ponudu pobedničkih Kia vozila! Do kraja fudbalskog prvenstva u Kataru, modeli Rio, Stonic i Sportage dostupni su Vam uz popuste do 5.000 EUR i set zimskih pneumatika za 1 evro!

Izvor: Sumadijasajam.rsčitanja : 577Komentari