home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ferrari je u saradnji sa kineskim umetnikom Lu Haom napravio limitiranu seriju modela 599 GTB Fiorano sa HGTE paketom, prvu specijalnu ediciju namenjenu samo kineskom tržištu.

Ukratko, 599 GTB Fiorano China Limited Edition karakterišu pre svega dvobojna karoserija (Rosso Fuoco crvena boja sa kontrastom u srebrnom krovu), posebna pločicu sa imenom u "Xiao Zhuan" stilu, dugme za start motor a od žada (rad italijanskog juvelira) i ekskluzivne putne torbe sa ucrtanom rutom Puta svile.

Cena za ovaj 599 GTB Fiorano nije saopštena, ali serija neće biti veća od 12 komada.

Ipak, atraktivniji i vizuelno upadljiviji je unikatni 599 GTB Fiorano China Limited Edition, kome je pomenuti umetnik Lu Hao podario zanimljiv spoljašnji izgled, inspirisan Ge Lin porcelanom iz Song Dinastije.

Naravno, ovakav auto će svog novog vlasnika dobiti na aukciji, što u ovom slučaju znači Ferrarijev Gala Auction Event u Pekingu, 3. novembra ove godine.

Ferrari 599 GTB Fiorano China Limited Edition inače pokreće 6,0 litarski V12 motor sa 620KS i 608 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno za maksimalnih 330 km/h i ubrzanje do stotke za 3,7 sekundi.

VIDEO : Ferrari 599 GTB Fiorano China Limited Editiončitanja : 908Komentari

Ova crvena je sigurno u čast Komunističke Partije Kine?

Autor zoki 06 Okt 2009, 00:28