home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

Šest odvojenih on i offroad ruta pružaju korisnicima mogućnost da dožive njegovu svestranost. Ova igra obuhvata Touareg V6 TDI BlueMotion tehnologiju i Touareg Hibrid. Inspirisane reli trkama, faze ruta su vremenski određene i moraju se savlađivati pod raznim vremenskim uslovima. Jedinstveni aspekt ove igre je da su igrači koji odaberu Touareg Hibrid nagrađeni dodatnim poenima ako voze načinom kojim se štedi gorivo. Čim su korisnici završili rutu, oni automatski imaju pristup dodatnim delovima igre, kao što je konfigurator vozila. 

Realistični prikaz vožnje, dinamični svetlosni efekti i kontrola pružaju još veće uživanje u vožnji. Muzika u pozadini koja je prilagođena akciji u vožnji dovodi uzbuđenje do maksimuma, pri čemu se mogu odabrati tri muzičke trake iz Volkswagen muzičke postave.

Kako bi se iskustvo virtuelne vožnje pretvorilo u što realnije, postoji i integrisana funkcija koja korisnike upućuje kod najbližeg Volkswagen dilera. Ova funkcija se takođe može koristiti ako želite brošure o proizvodu i test vožnje. Komande za Facebook, Twitter i e-mail omogućavaju korisnicima da se povežu sa prijateljima iz celog sveta i da opišu kakav je doživljaj voziti Touareg, ili da saznaju čiji automobil je bio najbrži ili najekonomičniji. 

Izvor : Volkswagen.rs
 čitanja : 884Komentari

Day 'n Night

Autor Aquaviva 11 Jun 2010, 01:57