home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

General Motors je objavio nove zvanične fotografije serijske verzije Chevrolet Camara u kabriolet izdanju, čija premijera je zakazana za 17. novembar i Salon automobila u Los Anđelesu.

Camaro Cabrio je inače najavljen još 2007. na Salonu automobila u Detroitu, kada je promovisan u koncept formi.

I Camaro Cabrio sa klasičnim platenenim krovom će pokretati već poznati motori, i to 3.6L V6 (ima 312KS) i 6.2L V8 sa 426 konja. Standardno će se ugrađivati manuelni šestostepeni menjač, a kao opcija će se nuditi i šestostepeni automatik.

Prodaja startuje u februaru 2011. godine, po ceni od 30.000 dolara (za baznu verziju sa V6 motorom), pa naviše.

Istovremeno, objavljene su i prve slike i informacije o specijalnom Neiman Marcus Camaru Cabrio koji će biti napravljen u ograničenoj seriji od samo 100 komada.

Ovaj specijalac se bazira na Camaru SS, pa ga pokreće pomenuti V8 motor sa 426KS i 568 Nm obrtnog momenta (u paru sa 6-stepenim manuelnim menjačem), odnosno sa 400KS i 555 Nm (u kombinaciji sa šestostepenim automatikom).

 Neiman Marcus Camaro Cabrio (njegova cena u SAD iznosi 75.000 dolara) odlikuju specijalna Deep Bordeaux boja, "Ghost" trkačke trake, kožni enterijer, set aluminijumskih točkova od 21 inča, gume Pirelli P-Zero, Brembo kočnice, Bluetooth, parking assist sistem i Boston Acoustics sound sistem.čitanja : 4219Komentari