home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U moru loših ideja, vožnja u alkoholisanom stanju sigurno spada u sam vrh. Ali, čak i pijani vozači razlikuju se po količini unesenog alkohola, čemu i služi alkotest.

Da utvrđivanje promila alkohola u krvi ponekad može biti gotovo suvišno, dokazuje nam antijunak iz ovog video priloga. U performansu pred policajcima jedno se pitanje nameće samo od sebe - kako je uopšte upravljao automobilom? 

Čini se da ni policajcima mnogo toga nije bilo jasno, pa se poziv hitnoj pomoći nametnuo kao logično rešenje problema. Sreća u nesreći je ta da je lekarska intervencija trebala samo jednoj osobi.

Izvor : Tportal.hrčitanja : 922Komentari

Ovo je za batine u najmanju ruku. Zatvor i naravno nikad više za volan. Ja bi uveo batinanje kao kaznu za pijane "vozače". To bi verovatno jedino uticalo na st*ku. Mada verujem da bi bilo i onih koji bi se oglušili,ali posle jednog dobrog batinanja mislim da bi se i oni urazumili. Nema ništa od kazni,stoka samo razume batine.

Autor PITBULL™ 09 Maj 2011, 18:28

stvarno je kralj

Autor hahe 09 Maj 2011, 18:28

Nije mu lako.

Autor milan 09 Maj 2011, 18:56

Veliki sam protivnik upotrebe sile od strane policije ali ovog lika je trebalo definitivno nokautirati jednim kroseom pa da bude miran dok ne stigne hitna pomoc, stvarno lud lik, sve se nesto cese po nogama a verovatno ih ni ne vidi

Autor Milanpop 09 Maj 2011, 21:38

zbog ovakve stoke ginu normalni ljudi,ni krivi ni duzni.. da budem naj iskreniji,naneo bih mu teske telesne povrede

Autor m 10 Maj 2011, 11:29

ovaj lik nije pijan, mozda drogiran, ali svakako nije pijan.

Autor djura 10 Maj 2011, 12:21