home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Čini se da rastući trend električnih automobila ne može zaobići ni planetarno popularni Top Gear, iako je dobro poznato da Jeremy Clarkson nije najveći obožavatelj istih. Ipak, snimci ne lažu, a Top Gear duo, Clarkson i May, uhvaćeni su tokom snimanja nove sezone kako u Lincolnshire grofoviji testiraju električni Nissan LEAF i Peugeot iOn.

U klasičnom i dobro poznatom Top Gear maniru, nijedan zadatak gde se pojavljuju Clarkson i ostala ekipa ne može proći bez zainteresovane publike i problema. Ovoga puta, na opštu radost okupljene mase, njihovi elektroautomobili su ostali bez struje, pa je Clarkson morao da iskoristi usluge okupljene gomile koja je oduševljeno gurala njegov LEAF.

Za sada nema konkretnih informacija kada bi se nova, 17. sezona ove popularne emisije mogla pojaviti na malim ekranima i internetu. Iako video ne otkriva kada možemo očekivati nove nastavke Top Geara, on je živi dokaz da momci još uvek pronalaze originalne ideje kojima zabavljaju više od 300 miliona gledalaca širom sveta.  

Izvor : Automotoportal.hrčitanja : 1112Komentari

U junu počinje, najavljeno je u poslednjoj epizodi

Autor Pedro 14 Maj 2011, 07:56

http://www.finalgear.com/
Ovde mogu da se prate termini i skidaju torrenti.

Autor Vlajko 14 Maj 2011, 08:23