home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Čini se da je Vin Diesel mnogo bolji glumac nego što su kritičari to spremni da priznaju.

Mišićavi glumac svetsku slavu je stekao zahvaljujući serijalu filmova Fast & Furious u kojima tumači ulogu problematičnog uličnog trkača s one strane zakona. 

Mada je jasno da filmske vratolomne scene izvodi kaskader, a ne sam Vin Diesel, ipak se od američke akcione zvezde očekuju natprosečne veštine za upravljačem. Ne baš, ako je verovati ovom video prilogu, a koji prikazuje američku zvezdu u nezavidnoj situaciji kako svojim SUV-om ne može da izađe sa parkirng mesta, te pritom traži pomoć paparaca.

'Reci mi na koju stranu da smotam, pa ću onda popričati s tobom' kaže Vin Diesel čoveku s kamerom.

Možda se 44-godišnji junak akcionih filmova odmah pretvara u glumca pred kamerom, a možda je toliko dobro glumio u filmovima Fast & Furious da smo poverovali da je za upravljačem zaista brz i žestok. Kako bilo, Vin Diesel je sigurno bolji glumac nego što su to kritičari spremni da mu priznaju. 

Izvor : Tportal.hrčitanja : 845Komentari

Pa šta,nema parking senzore vrv. A pažljiv čovek neće da udari auto. Bolje da pita za pomoć ako ne vidi,nego da se pravi pametan i olupa auto.
Na 1:27 se oslikava W211 na džipu. :))) Isti ko moj. :)

Autor PITBULL™ 29 Sep 2011, 19:01

Umesto da prokomentarisu kako je Vin ekstra opusten lik koji nije sav ufuran, pa lepo pita coveka da mu pomogne, oni njega napali sto je pitao za pomoc.

Amerika je otisla u pm. u svakom smislu.

Autor Barosso 29 Sep 2011, 20:00

Ma čovek je skroz kul. Jok, nego kao ne može da se isparkira a mesta kol'ko hoćeš... A još je i napravio reklamu sebi :)

Autor dzigi 29 Sep 2011, 20:16

O kako je lepo biti paparaco... :)

Autor sabahudin 30 Sep 2011, 08:11

Ovo nije paparazo vec klasican stalker.

Autor krle 30 Sep 2011, 10:19