home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
UAZ Profi

U distributivnim centrima UAZ-a od jula se može nabaviti nova modifikacija lakog  teretnog vozila „UAZ Profi“ - dostavni furgon. Najniža cena mu je 833.500 rubalja (oko 11.500 evra).

U seriji modifikacija furgona „UAZ Profi“ pojavio se novi dugoočekivani model. Dostavni furgon garantuje odličan odnos onih karakteristika koje su značajne za prevoz robe. U novoj verziji lako teretno vozilo je postalo još univerzalnije i prilagođenije ispunjavanju svakodnevnih poslovnih zadataka malog i srednjeg biznisa.

Ovo je najpraktičnija modifikacija za prevoz robe kojoj je potrebna zaštita od spoljnih uticaja. Na primer, nameštaja, građevinskog materijala, složene tehničke opreme, zapravo, bilo kojeg tereta kome nije potrebna određena temperatura. Teret će biti bezbedan po svim vremenskim uslovima i zaštićen od pokušaja nedozvoljenog pristupa.

Kao i druge modifikacije, dostavni furgon ima nekoliko verzija. Furgoni se mogu naručiti u standardnom i optimalnom kompletu. Razlikuju se po konstrukciji, spoljnim i unutrašnjim materijalima, opremi. U svakom slučaju, furgon pruža bezbednost prevoza robe i jednak prostor za njeno skladištenje od 12 kvadratnih metara.

Dostavni furgon je dostupan u verziji sa zadnjom vučom i vučom na četiri točka. Postoji i mogućnost da se vozilo opremi fabričkim plinskom bocom. Od konstruktivnih promena u odnosu na standardni model „UAZ Profi“ možemo izdvojiti pojačani sistem oslanjanja na prednjim i zadnjim točkovima.

Što se tiče cene dostavnog furgona, sa osnovnim kompletom „Standard” i sa zadnjom vučom ona iznosi 833.500 rubalja (oko 11.500 evra). Dok će vozilo sa vučom na četiri točka u kompletu „Komfor” i sa plinskom opremom koštati 980.500 rubalja (oko 13.500 evra).

Kako se navodi, kompanija UAZ će nastaviti da proširuje seriju vozila „UAZ Profi“ putem novih modifikacija i različitih nadogradnji za različite namene.

Izvor: Russia Beyond

Foto: UAZčitanja : 352Komentari