home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ken Block

Hoonigan ekipa je odlučila da, pred premijeru Gymkhane 10, gledaocima oda dvadeset tajni u vezi ovog blokbaster serijala koji je digao auto zajednicu na noge. Ekipa, naravno uz “poglavicu” Hoonigana lično, Kena Blocka, otkrila je 20 tajni o Gymkhana filmovima, koje gledaoci nisu znali. Prva Gymkhana je na male ekrane došla 2006. godine, a otkrivanje tajni je podeljeno u dva priložena filma.

Prva tajna je ogromna: Hoonicorn Mustang je zapravo trebao da bude Ford Maverick. Ne, ne radi se o Nissan Terranu sa Fordovim znakom, već od kompaktnom automobilu koji se prodavao na američkom tržištu od 1970. do 1977. godine. Maverick je bio Blockov prvi izbor, jer je želeo automobil koji nema pogon na svim točkovima. Ipak, to se nije desilo, a Ken je morao da se zadovolji Mustangom.

Ovo nas dovodi do druge tajne ovog serijala: Hoonicorn je trebao da bude u Gymkhani 6, ali su koncept i sav potreban rad pomerili njegovo debi za Gymkhanu 7.

Među ostale zanimljivosti spadju i: ekipa je želela da snimi verziju Gymkhane iz jednog pokušaja, ali je neimenovani proizvođač pneumatika dostavio pogrešne pneumatike za Gymkhanu 3; u Gymkhani 5, scena sa baržom nije planirana, a Travis Pastrana je zadobio povredu članka dok je Block pravio “krofne” oko motocilkiste u istom filmu.

Jedna od većih tajni je i činjenica da Gymkhana 9 nije trebalo da se odigra u gradu Bafalo u Njujorku. Ekipa je razmatrala razne lokacije u Australiji, ali je australijska policija zabranila snimanje u poslednjem trenutku i obrazložila time da bi ovakva dela promovisala slične postupke vozača. Možda to i nije bio neki izgovor, ali se ekipa zaljubila u Bafalo nakon žurbe da pronađu novo mesto za snimanje. Pogledajte sve tajne, Uskršnja jaja, i nepoznate činjenice u priloženim filmovima.

Izvor: Dmotion.rs

Foto: arhiva Autoblog.rs
čitanja : 561Komentari