home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Snimanje

S prvim danima nove godine dobili smo ozbiljnog kandidata za idiota godine.

Priča ide otprilike ovako. Kako prenosi Index.hr, 23-godišnji Kenneth Hofler iz Connecticuta vozio je autoputem I-95 u crvenoj Nissan Versi i pritom nije mario za brzinu. Kako se sam pritom i snimao, lako je uočiti da je vozio i više od 100 mph, odnosno 160 km/h. Prebrzog i vrlo neopreznog vozača koji vrluda između traka je uočila i saobraćajna patrola, a oni su ga na radaru ulovili da juri čak 164 km/h.

Nisu morali ni da krenu u ozbiljnu poteru jer je već na izlazu s autoputa prema Grotonu u desni krivinu ušao prebrzo. U prilog nisu išle ni njegove skromne vozačke mogućnosti. Naravno, vožnja je završila izletanjem s puta i nesrećom. Policajac je ubrzo primetio unesrećenog Hoflera kako izlazi iz olupine pa ga je odmah uhapsio.

A lista obuhvata sve. Osim što je optužen za neopreznu vožnju, utvrdilo se da mu je ranije oduzeta vozačka dozvola, a vozilo nije bilo osigurano. A tačka na i je bio pretres u kome je kod vozača pronađeno preko 30 grama marihuane. Naknadno je utvrđeno da je 23-godišnjak video svoje vožnje uživo prenosio na društvene mreže. Na kraju se samo može reći da je ipak imao sreće. Naime, prema mišljenju policije, da nije bio vezan, povrede bi bile kudikamo veće.

Izvor: Index.hr

Screenshot: YouTubečitanja : 550Komentari