home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ambar

U opisu video zapisa nije tačno navedena lokacija gde su automobili pronađeni, ali prema naglasku, starim saobraćajnim znakovima i registarskim oznakama na nekim automobilima, oni se nalaze negde u Velikoj Britaniji.

U prvoj polovini video zapisa voditelj kanala vodi kroz šumu koja je nekada bila put. Postoji nekoliko saobraćajnih znakova koji upućuju na situaciju pre nekoliko desetina godina, ali na kraju možemo videti ono o čemu pričamo. Zelena Nissan Almera, koja je gotovo u voznom stanju, dočekuje snimatelja, ali ona je daleko od toga da je tamo najzanimljivije vozilo, piše Jutarnji.hr.

Zatim možemo da vidimo nekoliko Porschea 911 kako ‘sede u tišini‘, a tu je i plavi Porsche 356 u vrlo ‘tužnom‘ stanju. Većina ovih automobila ima upravljač na desnoj strani, što upućuje da su verovatno kao novi prodati u Ujedinjenom Kraljevstvu. Neki imaju enterijer dok neki umesto toga imaju samo puno rđe.

Uz njih, tu je i nekoliko Jaguara, Lotusa, Bentleyja, Aston Martina, Sunbeam-Talbota. Tu je i nešto otmenog što nosi značku AC i jasno prepoznatljiv Wolseley II. Čak možete i videti veliku nalepnicu na poklopcu prtljažnika s relativno nedavnog vintage relija u Holandiji – Tulpen Rallyja 2004. Prema evidenciji, to je Renault Clio Williams koji je događaju prisustvovao s brojem 65. Nažalost, prilično rano je otišao u penziju.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 1839Komentari