home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Benzinska pumpa

Pušenje je štetno po zdravlje i to na više načina, a živi dokaz za to je jedan Rus koju je ovu lekciju naučio na teži način.

Ono što možemo da vidimo je snimak nadzorne kamere, a sve se dešava u Čeljabinsku, gde je vozač druge generacije Renault Logana odlučio da pripali cigaretu na benzinskoj pumpi, dok je punio rezeroar svog automobila. Ima li gore lokacije za tako nešto?

Incident se desio 23. jula u zapadno-centralnoj Rusiji, a sve je moglo da se završi mnogo gore. Vatra je zahvatila automobil, ali na svu sreću rezervoar nije eksplodirao, a muškarac je uspeo da uđe u vozilo i odveze ga na bezbednije mesto. Možemo da ga vidimo kako se vratio na lice mesta pokušavajući da ugasi vatru aparatom za gašenje požara.

Po izveštaju lokalnih medija, on je zadobio izvesne povrede na nogama, tako da je trenutno u bonici, ali će sve biti u redu nakon presađivanja kože.

Ovaj video je mali podsetnik zašto je izuzetno loša ideja zapaliti cigaretu na benzinskoj stanici, i mada je čovek preživeo, epilog je mogao biti tragičan, ne samo za njega, već i za zaposlene, kao i ostale vozače koji su se u tom trenutku tu našli sa svojim vozilima.

Upravo je ovo razlog zašto praktično sve benzinske stanice širom sveta imaju istaknute znake „zabranjeno pušenje“. Dosipavanje goriva traje 3-4 minute, tako da sledeća cigareta sigurno može da sačeka makar toliko.

Izvor: Automotoshow.rs

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 334Komentari