home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Još se nije pojavio na tržištu, a već pobeđuje. Još neviđen, a već pobednik: čitaoci britanskog auto magazina „What Car?“ su izglasali novi Audi A1 kao „Najuzbudljivije vozilo u 2010. godini“ pre njegove svetske premijere.

 (Dalje)Renaultov model Fluence, odnosno Megane u klasičnoj limuzinskoj verziji sa četiri vrata, upravo stiže na naše tržište (zvaničan početak prodaje je najavljen za početak februara), a sve do kraja februara će se prodavati i sa promotivnim popustom.

 (Dalje)BMW nije čekao, pa je zbog onih jučerašnjih procurelih slika danas pre vremena objavio zvanične detalje i fotografije novog Minija Countryman (to je inače po ranijim informacijama trebalo da se desi 7. februara).

 (Dalje)

VIDEO : Nissan Cube

20 Jan 2010 - 01:00 Video Link


Tačno na 45 godišnjicu originalnog Shelby GT350 modela, Shelby je u Americi predstavio potpuno novi GT350 Mustang modelske godine 2011.

 (Dalje)

Promo video : Dacia Duster

19 Jan 2010 - 01:01 Video Link

Više o Dusteru možete pročitati OVDE, a OVDE pogledajte i slike njegove unutrašnjosti. Konačni izgled budućeg Minija Crossover (u igri su i imena Crosmann i Countryman) će biti otkriven 7. februara, a do tada je na raspolaganju ovaj teaser video.

 (Dalje)

VIDEO I : 2010 BMW serije 3 Coupe

 (Dalje)

Opel je danas konačno objavio nekoliko prvih fotografija unutrašnjosti Merive nove generacije čija je premijera inače najavljena za mart ove godine i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)