home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO I

 (Dalje)VIDEO 1 : Audi e-tron concept

Salon automobila u Detroitu (NAIAS - North American International Auto Show) je za predstavnike medija počeo još 11. januara, dok će za posetioce biti otvoren od 16. pa sve do 24. januara.

 (Dalje)

VIDEO : Chevrolet Aveo RS

13 Jan 2010 - 00:44 Video Link

Više o Chevrolet Aveu RS možete pročitati OVDE
Više o Cadillacu CTS-V Coupe možete pročitati OVDE.Sem CTS-V Coupea, Cadillac je javnosti na Salonu automobila u Detroitu pokazao i kako će izgledati budući najluksuzniji model ove marke.

 (Dalje)

Na Salonu u Detroitu i Lincoln ima svetsku premijeru i to redizajnirani crossover MKX, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Toyota je prošlog meseca, sa nekoliko teaser slika i kratkim press saopštenjem, najavila svetsku premijeru svog novog hibridnog koncept vozila koji će svetlost dana ugledati na NAIAS Salonu automobila u Detroitu (North American International Auto Show).

 (Dalje)

Konačno. Posle nekoliko koncept vozila i brojnih procurelih fabričkih fotografija, serijska verzija hibridne Honde CR-Z (sa 2+2 sedišta) je i zvanično doživela premijeru na Salonu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Mercedes je za posetioce ovogodišnjeg Salona automobila u Detroitu pripremio i jedno iznenađenje, i to u vidu skulpture nazvane Rising Car.

 (Dalje)

Volkswagen na Salonu u Detroitu ima i svetsku premijeru koncepta novog kupea za četiri osobe, nazvanog New Compact Coupe (NCC).

 (Dalje)

Američki GMC je prošle nedelje sa nekoliko teaser slika i kratkim saopštenjem najavio da će na Salonu u Detroitu promovisati novi Granite Concept. Konačno, evo i prvih zvaničnih fotografija i detalja o ovom konceptu koji GMC opisuje kao inovativni i funkcionalni automobil.

 (Dalje)

Posle prve generacije iz 1998., druge iz 2004. (redizajnirana krajem 2007.), na red je stigla nova generacija Fordovog predstavnika u C segmentu – Focus III.

 (Dalje)