home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dugo očekivani najmanji Audi A1 (čiji je dolazak nemačka fabrika proteklih meseci najavljivala brojnim teaser slikama i video klipovima) imaće svetsku premijeru početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)Premijera novog Volvoa S60 je po ranijim informacijama prvobitno bila zakazana za prošlogodišnji Salon automobila u Frankfurtu, ali je odložena za mart ove godine i Salon u Ženevi.

 (Dalje)

Novi Ford Mustang Shelby GT500, modelske godine 2011 (u Coupe i Cabrio verzijama), karakterišu novi motor (10 konja više nego ranije), bolje vozne karakteristike, poboljšani odnos snaga/težina, ali i manja potrošnja goriva.

 (Dalje)

Serijska verzija hibridne Honde CR-Z je zvaničnu svetsku premijeru imala na poslednjem Salonu automobila u Detroitu, dok će svoj evropski debi doživeti početkom marta na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)Obnovljena verzija Porschea 911 Turbo (serije 997) je predstavljena na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, a sledećeg meseca na Salonu u Ženevi će se pojaviti i njegova još jača Turbo S varijanta.

 (Dalje)

 

Novi Aston Martinov model Rapide je na manifestaciji "Festival Automobile International" u Parizu proglašen za Najlepši superauto godine ("The most beautiful Supercar of the Year").

 (Dalje)

VIDEO : 2011 BMW X5

7 Feb 2010 - 12:22 Video Link

VIDEO I : 2011 BMW X5

 (Dalje)

Renault je nedavno saopštio da će dugo najavljivanu roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo zvanično predstaviti novinarima 2. marta na predstojećem Salonu automobila u Ženevi (gde će premijeru imati i novi Megane CC), i to pod imenom Renault Wind.

 (Dalje)