home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

VIDEO : Nissan Cube

20 Jan 2010 - 01:00 Video Link
Tačno na 45 godišnjicu originalnog Shelby GT350 modela, Shelby je u Americi predstavio potpuno novi GT350 Mustang modelske godine 2011.

 (Dalje)

Promo video : Dacia Duster

19 Jan 2010 - 01:01 Video Link

Više o Dusteru možete pročitati OVDE, a OVDE pogledajte i slike njegove unutrašnjosti. Konačni izgled budućeg Minija Crossover (u igri su i imena Crosmann i Countryman) će biti otkriven 7. februara, a do tada je na raspolaganju ovaj teaser video.

 (Dalje)

VIDEO I : 2010 BMW serije 3 Coupe

 (Dalje)

Opel je danas konačno objavio nekoliko prvih fotografija unutrašnjosti Merive nove generacije čija je premijera inače najavljena za mart ove godine i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Dok Royal Muffler ne saopšti sve detalje vezane za njihov projekat prerade BMW-a M3 E93, pogledajte zvaničan video koji je ova američka kompanija nedavno objavila.

 (Dalje)

Britanska firma SDR Sports Cars je na Autosport International Showu predstavila sportski auto V-Strom, za čiji pogon se brine centralno smešteni četvorocilindrični Subaru boxer motor, pojačan na 300KS.
 (Dalje)

VIDEO : "Be MINI" reklama

17 Jan 2010 - 10:02 Video Link


Novi teaser video : Audi A1

16 Jan 2010 - 12:54 Video Link

Ranije objavljene teaser video klipove o Audiju A1 možete pogledati OVDE, a sliku potpuno nemaskiranog A1 pogledajte OVDE.VIDEO : Citroen C-Zero

16 Jan 2010 - 09:32 Noviteti, Video Link

Spreman za izbacivanje u poslednjoj četvrtini 2010.godine, C-Zero, razvijen u saradnji sa Mitsubishi Motors Corporation, je drugo električno vozilo ove marke, zajedno sa Berlingo First Electric, razvijenim sa firmom Venturi. U Francuskoj, oba ova modela se kvalifikuju za Vladin bonus od 5.000Eur.

 (Dalje)

Pored modela FT-86 G Sports Concept i Priusa G Sports Concept, na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu tjunera Toyota predstavlja još nekoliko automobila iz svoje G Sports serije, a jedan od njih je i ova lmuzina Mark X G Sports Concept.

 (Dalje)

Ni Toyota naravno nije propustila ovogodišnji Tokyo Auto Salon tjunera (traje do 17. januara) da tamošnjoj javnosti pokaže nekoliko zanimljivih koncept vozila.

 (Dalje)