home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Više o Protoscaru Lampo2 možete pročitati OVDE.

Ono što je za Toyotu legendarni Land Cruiser, to je za Nissan već više od 50 godina model Patrol, čije najnovije izdanje ima premijeru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 (Dalje)

Rumunski Dacia Duster je, nakon objavljivanja prvih zvaničnih slika i detalja, poslednjih nekoliko meseci izazivao (i izaziva) veliku pažnju, pre svega očekivanom pristupačnom cenom.

 (Dalje)

Dok čekamo da Nissan objavi prve fabričke fotografije i detalje o novom izdanju modela Patrol, na sajtu Nissan-arabia.com se pre vremena već pojavilo nekoliko zvaničnih slika.

 (Dalje)

Twizy Z.E. je najmanji od nekoliko Renaultovih studija elektroautomobila sa prošlogodišnjeg Salona u Frankfurtu, a njegova serijska varijanta će se prodaji naći krajem 2011. godine.

 (Dalje)

Sem Ferrarija koji je već najavio hibridni 599 GTB, i nemački Porsche za predstojeći Salon automobila u Ženevi (početkom marta) priprema promociju svog sportskog hibridnog modela – 911 GT3 R Hybrid.

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavljeno sa nekoliko tesear crteža, Kia Motors America (KMA) je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu (2010 Chicago Auto Show) i zvanično predstavila novo koncept vozilo Ray sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)

Među premijerama ovogodišnjeg Salona automobila u Čikagu se nalaze i Chevroletovi modeli Suburban 75th Anniversary Diamond i 2011 Silverado Heavy Duty.

 (Dalje)

2011 Toyota Avalon

11 Feb 2010 - 09:15 Noviteti, Video Link

Toyota na Salonu u Čikagu pažnju privlači redizajniranim modelom Avalon, modelske godine 2011., koji se opisuje kao elegantna, bezbedna i komforna limuzina.

 (Dalje)

Honda Motor Co. je na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu prikazala Odyssey Concept, koji jasno najavljuje izgled buduće generacije ovog uspešnog Hondinog MPV vozila.

 (Dalje)