home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Prvi Volkswagen Sharan se u prodaji pojavio još 1995. godine, ali je od tada naravno više puta vizuelno obnavljan, a doživeo je i brojne specijalne edicije i više promena u paleti motora.

 (Dalje)Nova generacija Focusa je svetsku premijeru (u formi klasičnog sedana i hatchback modela sa 5 vrata) imala početkom januara na poslednjem NAIAS Salonu automobila u Detroitu, dok će na Salonu u Ženevi njegova porodica biti proširena i Station Wagon odnosno karavan varijantom.

 (Dalje)VIDEO : Pagani Zonda R

28 Feb 2010 - 14:01 Video Link


Francuski Sitroen, od sredine februara emituje reklamni spot za model DS3, koristeći u njemu izvod iz jednog intervjua Džona Lenona, čemu se obožavaoci bivšeg Bitlsa žestoko protive.

 (Dalje)

Iz BMW-a je još ranije stigla zvanična potvrda da će na ovogodišnjem Salonu u Ženevi promovisati i hibridnu varijantu nove serije 5 (fabričke oznake F10), a u međuvremenu su Nemci objavili i prve fabričke slike i video ovog koncepta.

 (Dalje)

Novi video : Audi A1

26 Feb 2010 - 19:31 Noviteti, Video Link

Najmanji Audi A1 će javnost moći da upozna na Salonu automobila u Ženevi (4.-14. mart), dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

VIDEO : Lexus CT 200h

26 Feb 2010 - 18:20 Noviteti, Video Link

Serijska verzija prošlogodišnje Lexusove studije LF-Ch će imati premijeru na predstojećem Salonu u Ženevi, i to u formi novog Lexusa CT 200h.

 (Dalje)

Nova generacija Porscheovog SUV modela Cayenne će svetsku premijeru imati početkom sledećeg meseca na tradicionalnom Salonu automobila u Ženevi, dok će njegova prodaja startovati u maju.

 (Dalje)