home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

BMW Simple (Sustainable and Innovative Mobility Product for Low Energy consumption) concept kombinuje najbolje osobine automobila i motocikala, a radi se o laganom (450 kg) i aerodinamičnom vozilu (Cx otpora vazduhu je 0.18), velike pokretljivosti i sa hibridnim pogonom.

 (Dalje)VIDEO : Audi R8 5.2 V10

9 Okt 2009 - 15:59 Video Link
Pored novog modela LEAF EV, Nissan će na domaćem terenu Salona automobila u Tokiju (24.10. – 4.11.2009.) izložiti još jedan model na elektropogon, nazvan Land Glider EV, kao i studiju manjeg MPV-a Roox.

 (Dalje)

Preuzeto sa : NSautomobili.com

Zahvaljujući firmi Porsche Novi Sad, bili smo u mogućnosti da vozimo novi Volkswagen Polo.

 (Dalje)Američki VF Engineering je snagu 4,2 litarskog V8 motora u Audiju R8 pojačao sa fabričkih 420KS na 550KS.
Više o Chevroletu Agile možete pročitati OVDE.

BMW je objavio drugi deo, odnosno dužu verziju svoje "Jump for Joy" reklame, u kojoj na kraju provocira Audi... General Motors je za američku policiju pripremio novo patrolno vozilo – 2011 Chevrolet Caprice Police Patrol Vehicle (PPV), sedan sa zadnjim pogonom i V6 i V8 motorima. Veći 6,0 litarski V8 model razvija 265kW/355KS i 520 Nm obrtnog momenta (uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem) i naravno opremljen neophodnom policijskom opremom.Ferrari je u saradnji sa kineskim umetnikom Lu Haom napravio limitiranu seriju modela 599 GTB Fiorano sa HGTE paketom, prvu specijalnu ediciju namenjenu samo kineskom tržištu.

 (Dalje)

Audijev e-tron concept je bio jedan od zanimljivih premijera proteklog Salona automobila u Frankfurtu i, mada su mnogi mislili da se to nikada neće desiti, ovaj sportista na elektropogon će se naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

VIDEO I : WaterCar

 (Dalje)

Citroen je objavio francuske i nemačke cene za novu, drugu generaciju modela C3, koji je svetlost dana inače ugledao na nedavno završenom Salonu automobila u Frankfurtu. 

 (Dalje)