home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Nova generacija Volkswagenovog Touarega će široj javnosti biti predstavljena na ovogodišnjem Salonu automobila u Ženevi, ali su njegove fabričke fotografije ipak dostupne već sada.

 (Dalje)
Nissan je na prošlogodišnjem Salonu automobila u Ženevi izložio i koncept kompaktnog crossover automobila Qazana, čija će se serijska verzija na evropskom tržištu pojaviti na jesen ove godine.

 (Dalje)

2011 Ford Edge

10 Feb 2010 - 15:40 Noviteti, Video Link

Lincoln je na nedavnom Salonu u Detroitu održao svetsku premijeru redizajniranog crossovera MKX (koji se bazira na Fordu Edge), a ove nedelje na Salonu u Čikagu svetlost dana će ugledati i osveženi Ford Edge, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Dugo očekivani najmanji Audi A1 (čiji je dolazak nemačka fabrika proteklih meseci najavljivala brojnim teaser slikama i video klipovima) imaće svetsku premijeru početkom marta na Salonu automobila u Ženevi, dok će njegova prodaja početi nekoliko meseci kasnije.

 (Dalje)

Premijera novog Volvoa S60 je po ranijim informacijama prvobitno bila zakazana za prošlogodišnji Salon automobila u Frankfurtu, ali je odložena za mart ove godine i Salon u Ženevi.

 (Dalje)

Novi Ford Mustang Shelby GT500, modelske godine 2011 (u Coupe i Cabrio verzijama), karakterišu novi motor (10 konja više nego ranije), bolje vozne karakteristike, poboljšani odnos snaga/težina, ali i manja potrošnja goriva.

 (Dalje)

Serijska verzija hibridne Honde CR-Z je zvaničnu svetsku premijeru imala na poslednjem Salonu automobila u Detroitu, dok će svoj evropski debi doživeti početkom marta na Salonu u Ženevi.

 (Dalje)

Obnovljena verzija Porschea 911 Turbo (serije 997) je predstavljena na prošlogodišnjem Salonu automobila u Frankfurtu, a sledećeg meseca na Salonu u Ženevi će se pojaviti i njegova još jača Turbo S varijanta.

 (Dalje)

 

Novi Aston Martinov model Rapide je na manifestaciji "Festival Automobile International" u Parizu proglašen za Najlepši superauto godine ("The most beautiful Supercar of the Year").

 (Dalje)

VIDEO : 2011 BMW X5

7 Feb 2010 - 12:22 Video Link

VIDEO I : 2011 BMW X5

 (Dalje)

Renault je nedavno saopštio da će dugo najavljivanu roadster-coupe verziju svog gradskog modela Twingo zvanično predstaviti novinarima 2. marta na predstojećem Salonu automobila u Ženevi (gde će premijeru imati i novi Megane CC), i to pod imenom Renault Wind.

 (Dalje)