home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki predsednik Barak Obama uživo je pogledao Chevrolet Volt, električno vozilo s produženim dometom, tokom posete fabrici baterija Compact Power u gradu Holand u Mičigenu.

 (Dalje)

BMW će novu, drugu generaciju svog SAV modela X3 zvanično promovisati na jesenjem Salonu automobila u Parizu, dok će njegova prodaja u Evropi startovati 20. novembra.

 (Dalje)

Audi je novi A8 u produženoj L varijanti prikazao još u aprilu na Salona automobila u Pekingu dok će kupcima u Nemačkoj biti dostupan od početka oktobra, i to po ceni od 79.900 evra pa naviše.

 (Dalje)

Kompanija "Nisan", treći po veličini japanski proizvođač kola, predstavila je juče novi manji kompaktni automobil "marč", koji je počeo da se izrađuje na Tajlandu za prodaju u Japanu, čime je nastavljen trend japanskih autokompanija da prebacuju proizvodnju vozila u inostranstvo.

 (Dalje)

McLaren je nedavno javnosti na Goodwood festivalu pokazao svoj novi model MP4-12C, za koji je po pisanju britanskih medija zainteresovano već 2.700 kupaca.

 (Dalje)

VIDEO : BMW M3 GTS

13 Jul 2010 - 14:03 Video Link

BMW je objavio još nekoliko video klipova o modelu M3 GTS sa 450KS, koji od 0-100 km/h stiže za 4,4 sekunde a može do maksimalnih 305 km/h.

 (Dalje)

VIDEO : Mini Countryman

13 Jul 2010 - 01:02 Video Link


 (Dalje)Tri dizajnera (Francisco Costa, Diane von Furstenberg i Kenneth Cole) kreirali su tri specijalna Minija koja će biti prodata na aukciji tokom ovogodišnjeg izdanja "Life Ball" događaja (najveći HIV/AIDS dobrotvorni događaj u Evropi koji će se održati 17. jula u Beču).

 (Dalje)

Ovo je dugo najavljivani Peugeot 508 koji će svetsku premijeru imati ove jeseni na domaćem terenu Salona automobila u Parizu.

 (Dalje)