home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kao što je bilo i najavljeno, Porscheov luksuzni gran turizmo, model Panamera, zvanično je stigao i na naše tržište.  

 (Dalje)Hyundai je danas i zvanično na domaćem tržištu promovisao novu, već šestu generaciju svog modela Sonata (po novoj Hyundaijevoj formuli označavanja u Evropi će poneti ime Hyundai i40), koja će na korejskom tržištu, u zavisnosti od verzije koštati (preračunato) od 17.600 do 21.450 američkih dolara.

 (Dalje)

Više o Volkswagenu L1 concept možete pročitati OVDENakon što je prošle nedelje, naravno samo za izabrane goste, u Maranellu održao pretpremijeru svog novog modela 458 Italia, Ferrari je na Salonu u Frankfurtu ovog sportistu pokazao i običnim smrtnicima.

 (Dalje)

VIDEO : Ford Grand C-Max

16 Sep 2009 - 09:00 Video Link

Više o Fordu Grand C-Max možete pročitati OVDEVIDEO : Bentley Mulsanne

16 Sep 2009 - 01:25 Video Link

VIDEO I : Bentley Mulsanne

 (Dalje)

Po prvi put u višedecenijskoj istoriji "Škode", sa njenih proizvodnih traka je izašao i džip koji je dobio ime "Jeti" i kojim ta fabrika želi da uđe na tržište džipova kojim za sada uglavnom vladaju "Folksvagen" , "Mercedes" i "Tojota", saopšteno je iz auto-kuće "Vidovdan".

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen REVOLTe

 (Dalje)

VIDEO I : Audi R8 Spyder

 (Dalje)

Bez obzira na nove modele (kao što je Fluence), francuski Renault ove godine na Salonu automobila u Frankfurtu više pažnje privlači svojom kolekcijom od čak četiri elektroautomobila, od kojih će se neki naći i u serijskoj proizvodnji.

 (Dalje)

Trend oživljavanja automobilskih legendi se nastavlja. Tako je posle Volkswagenove nove Bube, BMW-ovog novog Minija, pa Fiata 500 i najave da BMW radi i na Isetti za 21. vek, spremna i reinkarnacija već odavno legendarnog istočnonemačkog Trabanta.

 (Dalje)

Nakon Minija Coupe Concept (čije su slike i detalji objavljeni 26. avgusta, tačno na dan kada je Mini proslavio svoju 50-godišnjicu), kao premijera na Salon automobila u Frankfurtu stiže i njegova otvorena Roadster varijanta sa platnenim krovom.

 (Dalje)

Peugeot je za Salon u Frankfurtu pripremio i jedno iznenađenje, i to u vidu novog koncepta BB1, dugačkog tek 2,5 metara.

 (Dalje)

Renault je prošle nedelje sa jednom kratkom rečenicom i sa nekoliko teaser slika najavio da će na Salonu automobila u Frankfurtu održati premijeru čak četiri svoja automobila na elektropogon.

 (Dalje)

Volkswagen E-Up

14 Sep 2009 - 17:15 Concept cars, Video Link

Ovo su prve fotografije novog Volkswagenovog mališana E-Up, koji će se publici predstaviti ove nedelje na 63. Salonu automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)