home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Američki Hennessey Performance Engineering je objavio novi set zvaničnih fotografija superautomobila Venom GT, čiji je prvi primerak isporučen kupcu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 (Dalje)Pre promocije dugo očekivane nove generacije Passata (zvanično pojavljivanje je zakazano za jesenji Salon u Parizu), u Volkswagenu su pripremili novu Jettu koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine.

 (Dalje)
2011 Mustang GT je dobio novi RTR paket koji podrazumeva, između ostalog, nove amortizere i opruge, RTR točkove od 19 inča sa Falken FK452 gumama, K&N filter za vazduh, aerodinamički paket, posebne oznake i skromno pojačanje motora (421KS).

 (Dalje)GT Haus BMW M3

11 Jun 2010 - 15:23 Tuning, Video Link

Američki GT Haus je inspirisan trkačkim BMW-om M3 GT2 napravio atraktivniju verziju M3 Coupea, koji naravno najviše pažnje privlači body kit-om od karbon fibera, a naročito velikim zadnjim krilom.

 (Dalje)

Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

 (Dalje)

Nakon duže pauze, u ponudu se vratio najmanji "suzuki". Sedma generacija modela "alto" je atraktivnija, bezbednija i štedljivija nego ikad.

 (Dalje)