home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Preuzeto sa : Alo.rs

Jedan Zrenjaninac oglasio je na prodaju automobil „opel agilu“, koji je koristila udovica kolumbijskog narko-bosa, i to „samo od hacijende do groblja“!

- Auto je uvezen iz Kolumbije iz osmog pokušaja. Vozila ga je udovica kolumbijskog narko-bosa, i to samo od hacijende do groblja! Prevezla je njim nekoliko vagona heroina preko granice i za njim traga Interpol! Naravno, gospođa je nosila u njemu i namirnice za svoje dvanaestoro dece, poslugu i lični zoo-vrt! Auto je u savršenom stanju, ako izuzmemo nekoliko rupa od metaka, to što mu iz vrata stalno curi neka bela prašina, prekucavane brojeve, vraćanu kilometražu... Ko ne kupi kajaće se, ko kupi kajaće se... - stoji u oglasu koji je domišljati radnik skladišta lokalne prehrambene industrije Božo Zorić dao na sajtu www.polovniautomobili.com. Naravno, reč je o Zorićevoj šali, na koju su ga inspirisali smešni oglasi dati po onoj narodnoj: „Svaki Ciganin svoga konja hvali“. Za „Alo!“ Zorić kaže da je postavljanje ovakvog oglasa imalo efekta.
- Posle 10 minuta, otkako sam postavio oglas, zvao me čovek iz susednog mesta i javio se da će doći da pogleda auto. Na takvu ideju sam došao iz zezanja, jer ljudi svašta pišu da bi prodali svoj automobil - te vozila ga žena, vozio penzioner, stajao u garaži... U poljima gde su traženi detalji o automobilu, napisao sam onako kako jeste, ali tamo gde se tražio opis dao sam mašti na volju - kaže Božo.

Samo dva sata pošto smo se čuli sa Božom, njegov oglas je nestao sa sajta. Jedan od administratora nam je objasnio da je neko od korisnika prijavio da opis „nije u skladu sa pravilima“ o oglašavanju, pa je skinut.čitanja : 2753Komentari

Dobar je, hahahah... Najjače je kad napišu vozila žena, kao da je to nešto dobro! Takve i ne zovem, ili lažu ili je stvarno vozila žena, a poznato je kako žene održavaju kola...

Autor Djordje 05 Feb 2011, 12:52

Nas narod ima bas dobar smisao za humor :)

Autor STrider 05 Feb 2011, 13:06

@Djordje bas tako hahahaha

Autor hh 05 Feb 2011, 13:56

Video kako je onaj amerikanac postao poznat posle oglasa za Yugo, pa i on odlucio na istu foru.
A nase novine usled manjka zanimljivijih stvari odmah izvestavaju:)

Autor Vlada 05 Feb 2011, 21:07

vec vidim ludilo u halo oglasima ;)

Autor joca 05 Feb 2011, 23:15