home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Razni se izgovori mogu čuti od ljudi koji su uhvaćeni za volanom kada su popili "koju čašicu". Od onih starih da se vozač prejeo grožđa, pa do novih da se prejeo čokoladica sa rumom, pobedu je odneo jedan "veseli" vozač iz Amerike.

Policajci u američkom gradu Ohajo, lokalni policajci su primili poziv u vezi pas koji je se nalazio unutar zatvorenog automobila na vrelom letnjem danu. Tog dana je izmereno tačno 37 stepeni ali ono što je još više od vrućine iznenadilo policajce toga dana jeste bio odgovor vlasnika psa i automobila kako je došlo do pomenute situacije.

Naime, vlasnik je tvrdio da ga je pas povezao do lokalne prodavnice kako bi kupio malo kukuruza šećerca. Unutar automobila je temperatura bila čak 50 stepeni a nema potrebe pominjati da je ceo automobil, zajedno sa vlasnikom, opasno zaudarao na alkohol.

Pravi vozač je uhapšen pod optužbom da je vozio pijan i da je bio okrutan i nemaran prema svom psu koji je odveden u prihvatilište za životinje gde će čekati dok ga ne preuzme neki vlasnik koji će bolje voditi računa o njemu.

Izvor: Autoportal.rsčitanja : 1538Komentari