home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Engleski sajt koji se bavi osiguranjima - Insure the Gap, detaljno je izračunao svu štetu koja je počinjena u do sada objavljenim filmovima serijala o automobilima "Fast & Furious".

Koliko god da su zabavni bili filmovi, treba da budemo zadovoljni se događaji iz filmova nikad nisu desili. Zašto? Zato što bi bili izuzetno skupi, eto zašto. Britanski sajt za osiguranje Insure the Gap je prošao kroz svih sedam filmova i došao je do podatka o šteti na svim automobilima i objektima koji su korišćeni u filmovima. Ukupna šteta je 419.446.914 funti ili 523.222.275 dolara po trenutnom kursu.

Takođe su napravili procene štete po filmu, vrste oštećenja i oštećenja po liku. Do sada je film s najviše štete i najvećim troškom bio 'Furious7'. U filmu su likovi izazvali toliko štete da su dostigli iznos preko 250 miliona dolara. To je otprilike polovina troškova štete za svih sedam filmova.

Takođe, ako bi se gledalo koji je prema automobilima najviše prijateljski nastrojen, preporučujemo jedinicu koja je imala najniže nivoe oštećenja vozila. Sedmi deo je, bez iznenađenja, imao najviše oštećenja na automobilima, a '2 Fast 2 Furious' je imao najviše kozmetičkih šteta.

Osmi deo (The Fate of the Furious) kreće s prikazivanjem 13. aprila, kada će i sajt Insure the Gap morati da ažurira svoju analizu da bi tačno znali kolika je šteta.

Izvor: Tportal.hrčitanja : 658Komentari

Samo jos dobar film da naprave. Primer holivudske budalastine.

Autor Fordovac 04 Apr 2017, 19:43

Previse utrosenog novca. Bolje bi bilo da se taj novac utrtosio na nesto korisnije.

Autor UniRent 05 Apr 2017, 11:55