home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Popularni pick-up marke Toyota, važi za veoma izdržljiv automobil. Pre četrnaest godina, jedan primerak je uspeo da "preživi", a gde je on danas?

O Toyoti Hilux se govori kao o automobilu koji je neuništiv. Nekadašnji urednici Top Geara, Jeremy Clarkson i James May su ovo shvatili bukvalno i Hilux izložili do tada neviđenoj torturi.

U 5. epizodi 3. serijala oni su najpre pokušali da spale Hilux, a kada su videli da ne mogu, pokušali su da ga potope u more. Kada ni to nije uspelo da "ubije" Hilux, postavili su Hilux na vrh zgrade koja je potom bila demolirana do temelja. Čak i posle toga, motor Hiluxa je upaljen.

Zato je Hilux dobio posebno mesto u studiju Top Geara, gde se nalazio do nedavno. S obzirom da je u Top Gearu došlo do značajnih promena, kao i na činjenicu da je automobil veoa dugo stajao u studiju, slavni Hilux je dobio novu ulogu. Postao je deo stalne postavke izložbe World of Top Gear u Narodnom automobilskom muzeju i Southamptonu. World of Top Gear je sbirka vozila, koja su imala veliku popularnost u ovoj emisiji. Kolekcija broji više od 250 automobila.

Izvor: Automagazin.rsčitanja : 504Komentari

Ja mislio da ga kupio Mile Antena hehe...

Autor Renault Terminator 14 Avg 2017, 20:42

@Renault Terminator,
mozda jednog dana kad prodam ovog forda. :)
https://www.youtube.com/watch?v=TjCJC2UvDNo

Autor mile antena 14 Avg 2017, 22:53