home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Ako ste obratili pažnju na detalje prilikom gledanja novog SF filma Blade Runner 2049, onda ste možda i primetili koji to automobil “pilotira” Detektiv K, odnosno Ryan Gosling!?

Ako ste ljubitelj SF filmova, a naročito poklonik kultnog Blade Runner ostvarenja iz davne 1982. godine, onda svakako znate i da trenutno u bioskopima igra njegov nastavak Blade Runner 2049, koji možda nije toliko revolucionaran kao prvo ostvarenje, ali je svakako nešto što vredi imati u svojoj SF kolekciji.

A, ukoliko ste već gledali ovaj novi film i bili pažljivi kada je reč o detaljima, možda se i primetili da je futuristički, „leteći“ automobil koji vozili Detektiv K (Ryan Gosling), zapravo proizvod Peugeota, verovali ili ne!

Ono što je kuriozitet jeste da se Peugeot (a ni Citroen!) u Sjedinjenim Američkim Državama, pa samim tim ni u Los Anđelesu, gde se odvija radnja, ne prodaju još od 1991. godine. Ali, ko zna, ima dosta vremena do 2049. godine, te se PSA grupacija možda i vrati „preko bare“, i to baš sa „letećim“ automobilima!

Izvor: Topspeed.telegraf.rsčitanja : 440Komentari