home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Awain

Gedžeti koji prate auto-industriju su vrlo brzo odrasli – svi su shvatili da se radi o beskrajnom bunaru novca, a pošto trenutno prodaja superekskluzivnih automobila beleži rekordne brojke…

Kompanija Awain iz Helsinkija se bavi proizvodnjom ekskluzivnih ključeva za današnje luksuzne automobile – Bentley, Bugatti, Aston Martin, Lamborghini, McLaren, Maybach, Rolls Royce, Porsche, Mercedes-Benz, a ukoliko se Vaš automobil ne nalazi na spisku, ljudi iz Awaina su vrlo fleksibilni…

Pogledajte samo ovu kombinaciju drva, belog zlata i 1.360 dijamanata (uk. 20 karata) prišvršćenih pavé tehnikom (umetanjem bez okvira) na ovom Serenity ključu, jednom od samo 20 proizvedenih. Serenity je srednja klasa Awainove ponude, sa 175 g 18 K zlata. Cena? 89.000 €! Ako morate da pitate za cenu…znate kako to ide!

Awain

Početak ponude je serija Quantum, koju treba uzeti za probu, ali koja nudi izbor između belog, žutog ili pink zlata, ekskluzivne kože ili drva i 354 dijamanta od ukupno 3,6 karata. S klasičnih 175 g 18 K zlata ovaj početni model košta 49.000 €.

Phantom u Operi

Awain

Demonstracija “ima se – može se” životnog stila je 500.000 € vredan Phantom. Skupo? Kako za koga… Phantom (ključ, ne auto) će biti unikatan, što mu diktira i sama cena, ali ni ona nije ispaljena bez veze – radi se o 34,50 karata piramidalnih i okruglih dijamanata, uz standardnih 175 g zlata.

Izvor: Vozim.hr

Foto: Awainčitanja : 632Komentari