home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Okršaj na kamionu

S Floride stiže video zabeležen protekle subote u kome se vidi neobjašnjiv prizor koji kao da je iz nekog lošeg akcionog filma. Međutim, reč je o stvarnom događaju koji su zabeležili svedoci iz više uglova.

U SAD-u se često šale na račun sintagme “Florida man…”, kojom vrlo često počinju novinski naslovi o živopisnim ljudima s Floride. Ti naslovi često uključuju bizarne zgode i nezgode ekscentrika po kojima je ova savezna država na glasu kao dom najbizarnijim mogućim likovima. Ni ovoga puta naslov koji počinje s “Florida man…” nije izneverio.

Naime, na tamošnjem autoputu 95 u okrugu Palm Beach je protekle subote iz nekoliko uglova snimljen prizor koji možete videti u priloženom videu. Na haubi kamiona koji vozi autoputem leži čovek koji metalnom šipkom, rukama i glavom udara po vetrobranu i, kako se čini, pokušava da naudi vozaču.

Ovaj, međutim, ne zaustavlja svoj kamion i vozi s pobesnelim napadačem pred sobom, kojeg pokušava da se “otrese” povremenim vijuganjem i naglim kočenjem. Ovakva suluda vožnja se nastavila, kako kažu neki svedoci, čak 14 kilometara. Šta je nateralo ovog čoveka da izađe iz svoje Toyote, kao što su opisali očevici, popne se na betonsku ogradu uz put te skoči na kamion i počne da divlja, nije još razjašnjeno. Policija je potvrdila da je počionioca odvela u bolnicu na 72-satno posmatranje, te da u incidentu niko nije povređen.

Izvor: Autonet.hr

Foto: Screenshot YouTubečitanja : 4015Komentari