home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Clint Johnson

Koliko puta ste se pri kupovini automobila osećali kao da ste loše prošli?

Kupci neretko iz salona izađu s automobilom koji nisu ni nameravali da kupe, a onda se vremenom desi otrežnjenje, a ono po pravilu potvrdi da niste prošli najbolje. Međutim, postoje izuzeci, a ovaj primer definitivno spada u red dobrih vesti.

Kako piše Index.hr, radi se o prodajnom salonu Chevroleta u Njujorku u koji je nedavno stigao kupac kakav se retko viđa. Prošlog četvrtka ih je posetio Clint Johnson, 104-godišnji veteran Drugog svetskog rata. Stigao je da bi kupio novi Chevrolet Sonic, ali rukovodstvo salona je nakon kratkog savetovanja odlučilo da će mu automobil pokloniti.

U saopštenju na društvenim mrežama ovako su komentisali svoju odluku: "Clint, 104-godišnji veteran Drugog svetskog rata, želeo je da kod nas kupi Chevrolet Sonic, a mi smo, s obzirom na to da se toliko žrtvovao za nas, odlučili da mu jednostavno poklonimo automobil. Hvala ti za sve što si učinio Clint, nećemo nikada moći da ti se odužimo.“

Ovaj prodajni salon inače aktivno učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama među kojima je i "Vehicles for Vets“, program kojim se obezbeđuju besplatni automobili za ratne veterane. Ove godine su zbog pandemije sve takve akcije otkazane pa je ovaj salon odlučio da samostalno pokloni automobil.

U okviru tog programa veterani mogu da biraju automobil koji žele, a ovaj je ostao pri prvobitnoj želji da ima mali Chevrolet. Inače, cena ovog automobila je u Americi od 16.720 dolara pa naviše.

Izvor: Index.hr

Foto: Chevrolet, Joe Basil Chevrolet/Facebookčitanja : 1367Komentari