home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mini na stazi

Na čuvenoj stazi Interlagos u brazilskom Sao Paulu je živo svakog vikenda, posebno kada se održavaju zvanične trke raznih nacionalnih šampionata.

Međutim, tokom prošlog vikenda je zabeležen do sada neviđen slučaj. Naime, kako piše Jutranji.hr, na trci Mercedes-Benz Challenge šampionata na stazu je u jednom trenutku morao da izađe sigurnosni automobil. Razlog: na stazi je primećen nepozvani gost, beli Mini Cooper!

Prema brazilskom portalu UOL, 29-godišnja Renata Monti koja je vozila taj Mini, izjavila je nakon incidenta da je neposredno pre toga učestovala na "drag" stazi u blizini, međutim nakon toga je nekako, a da ni sama ne zna kako, shvatila da vozi stazom Interlagos i da oko nje prolaze Mercedesi.

29-godišnjakinja je dodala da je, kada se našla na stazi krenula da vozi uz ivicu i da je tražila pomoć kako izaći, pa je ispraćena nazad do "Pitlanea" i izlaza prema "drag" stazi.

Tokom prenosa trke Mercedes-Benz Challenge, komentatori su rekli da bi žena za volanom Minija trebalo da bude uhapšena zbog toga, ne znajući u to vreme da se Montijeva na stazi našla sasvim slučajno. Iz Automobilski saveza Sao Paula su rekli da istražuju incident.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Renata Monti Instagram, Twitter screenshot        čitanja : 701Komentari