home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Pas za volanom

Vozači uhvaćeni pod uticajem alkohola imaju puno mašte pri davanju opravdanja, ali ova vozačica ih je sve nadmašila.

Vožnja pod uticajem alkohola je jedna od najlošijih odluka koju možete doneti. Danas, kada su na raspolaganju brojne usluge prevoza ne postoji razlog da se pijan sedne za upravljač, i to ni pod kojim okolnostima. Jednostavno, nema opravdanja.

Ipak, neki i dalje voze pijani. A neki i stradaju u saobraćajnoj nesreći koju su naravno najčešće sami izazvali. A to onda u najboljem slučaju znači skupu popravku, gubitak vozačke i plaćanje kazne. Kako piše Index.hr, sve rečeno je napravila i proživela Kanađanka, koja je očigledno pod uticajem alkohola sletela s puta i završila u kanalu. Ubrzo je stigla i policija i tokom uviđaja saznala da je za sve "kriv" njen pas.

Naime, vozačica je svu krivicu svalila na svog psa. Pritom ne mislimo da joj je on odvratio pažnju, već je izjavila da je pas vozio i da je u potpunosti kriv za nesreću. "Žena je policiji izjavila da je u autu s njom bio pas, a u trenutku sletanja s puta je vozio upravo pas", kaže se u službenom policijskom izveštaju. Policajac je na ovakav odgovor zatražio da se vozačica alkotestira što je ona odbila. Zbog toga joj je oduzeta vozačka dozvola na 90 dana, u skladu s kanadskim zakonom. Koliko je poznato, pas nije kažnjen.

Izvor: Index.hr

Screenshot: YouTubečitanja : 1740Komentari