home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti sto za bilijar

Ove godine Bugatti je u svoju kolekciju Lifestyle dodao biljarski stol koji košta više nego cele porodične kuće. Međutim, možemo se kladiti da je kuća neimenovanog pojedinca koji je kupio biljarski sto košta mnogo više od 296.000 američkih dolara.

Kako piše Jutarnji.hr, biljarski sto je razvijen u saradnji sa španskim stručnjacima za kompozite IXO. Koristi okvir od aluminijuma i titanijuma, a sve je završeno u kombinaciji aluminijuma i ugljeničnih vlakana. Zapravo, biljarski sto izgleda ‘veličanstveno‘ kao i Bugattijevi automobili.

Rupe za kugle koriste nerđajući čelik obložen kožom, a sve je pričvršćeno šrafovima od titanijuma kako ne bi došlo do korozije.

Bugatti sto za bilijar

Biljarski sto ima niz dodataka napravljenih od ugljeničnih vlakana, a tu je i LED plafonsko osvetljenje. Štapovi dolaze uz stalak, a 13-inčni digitalni ekran će pomoći u praćenju rezultata. Čak je i kutija za kredu od eloksiranog aluminijuma. Paket uključuje i kovčeg za Araminth Tournament Pro kugle i USB koji sadrži fotografije i videozapise o konstrukciji stola.

Kao što smo naveli, cena stola iznosi gotovo 300.000 američkih dolara, biće napravljeno samo 30 primeraka, od kojih će svaki doći s numerisanom pločicom.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Bugattičitanja : 360Komentari