home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kradja

Australijska policija je uhvatila 41-godišnjaka nakon što je ukradenim bagerom usred noći ukrao dva motocikla iz salona. Video zapis prikazuje čoveka koji utovarivačem razbija izlog salona, nakon čega trakama grabi dva motocikla i beži s njima.

Muškarac je uhvaćen nakon što je pokušavao da utovari motocikle na kamion parkiran uz ulicu, a vozač je pre svega pokušao da pobegne s motociklima pričvršćenim za utovarivač. Motocikli su otpali za vreme policijske potere kroz prigradska naselja i preko železničke pruge, piše Jutarnji.hr.

Queensland Police News javlja da, na svu sreću, niko nije povređen tokom incidenta, ali begunac je ipak oštetio nekoliko ograda i voz. Potera je završila nakon što se utovarivač zabio u veliko drvo u blizini železničke stanice. Vozač je zatim pokušao sa pobegne pešice, ali policija ga je locirala kako se skriva u velikoj travi kraj potoka, u 5 sati ujutro.

41-godišnjaku je odbijena policijska kaucija te bi trebalo da se pojavi pred prekršajnim sudom u Ipswichu. Optužen je zbog pljačke, opasnog upravljanja motornim vozilom, nezakonitog upada na železničku prugu, te zbog bežanja policiji.

Utovarivač je navodno ukraden u noći s 14. na 15. oktobra iz preduzeća u Geebungu, pre nego što je učestvovao u ovoj ludoj policijskoj poteri.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: YouTube Screenshotčitanja : 1355Komentari