home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari F40

Razmetanje bogatstvom se uglavnom smatra "neukusnim", ali ako postoji mesto na zemlji gde se to može činiti bez osuđivanja, onda je to Monako.

Jedan od samo 1.311 primeraka modela F40 koje je proizveo Ferrari krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka je našao svoje mesto na luksuznoj jahti, gde će provesti trkački vikend Formule 1 u Monaku.

Ferrari F40

Iako F40 nije baš redak prizor na ulicama Monaka, primerak koji je kranom podignut na jahtu u Monaku, gde sve odište luksuzom, ipak je privukao pažnju.

Ferrari F40

Nešto "slično" smo videli i pre nekoliko nedelja kada je multimilijarder Adrian Portelli kranom podigao svoj automobil McLaren Senna GTR u novi penthaus u Melburnu u Australiji, podseća Klix.ba.

F40 je na jahtu inače podigla kompanija Altr, luksuzni onlajn butik koji omogućava kupovinu otmenih artikala pomoću kriptovaluta. Prema opisu, Altr predstavlja "kapiju u svet luksuznih kolekcionarskih predmeta, nudeći kolekcionarima jednostavan način kupovine retkih kolekcionarskih predmeta". Takođe, omogućena je i digitalizacija kolecije te kreiranje NFT-a.

Altr je udružio snage s italijanskim dilerom Car & Car koji se bavi prodajom vrhunskih automobila.

Recimo i da je F40 spušten na jahtu Quinta Essentia vrednu 40 miliona dolara.

Izvor: Klix.ba / Motor1.comčitanja : 2511Komentari