home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Već je bilo reči o tome da će ime Chrysler napustiti Evropu, a zameniće ga Lancia pod čijim će se imenom prodavati i Chryslerovi modeli na svim tržištima, osim Velike Britanije i Irske u kojima Lancia ne prodaje vozila.

 (Dalje)Chevrolet Cruze CS

2 Jul 2010 - 09:18 Noviteti Link

GM je na britanskom tržištu lansirao CS kit za Chevrolet Cruze, koji će tamošnje kupce stajati 1.595 funti a dostupan je uz sve motore i pakete opreme.

 (Dalje)

Tjuning kuća Sportec predstavlja 2010 Sportec SPR1R, odnosno detaljno modifikovani Porsche 911.

 (Dalje)

Sem Golfa R sa 330KS, kompanija Sport-Wheels i za Fordov Focus RS nudi povećanje snage njegovog motora (fabrički primerak ima 305KS).

 (Dalje)

Bavarski BMW već neko vreme razvija elektroautomobil (trenutno poznat kao Megacity), a kako će izgledati, kada se bude pojavio 2013. godine, najavljuje ovaj zvaničan teaser crtež.

 (Dalje)

Cobra N+ Nissan Cube

2 Jul 2010 - 00:52 Tuning Link

I Nissanov Cube je bogatiji za Cobrine karakteristične komponente (prednji štitnik, novi izraženiji pragovi; sve od nerđajućeg čelika), a sa ciljem veće personalizacije automobila u poređenju sa fabričkim izdanjem.

 (Dalje)

Nemačkim kupcima je dostupan i Tiguan Freestyle, specijalno izdanje Volkswagenovog kompaktnog SUV-a.

 (Dalje)

Tesla Roadster 2.5

2 Jul 2010 - 00:28 Noviteti Link

Istovremeno sa otvaranjem dva nova prodajna mesta (jedan u Danskoj, drugi u Kaliforniji), američki Tesla Motors je predstavio i osveženo izdanje svog Roadstera sa elektropogonom.

 (Dalje)

Range Rover Evoque

1 Jul 2010 - 22:00 Noviteti, Video Link

Land Rover je danas na proslavi 40-godišnjice Range Rovera u Londonu prikazao novi kompaktni model Range Rover Evoque, dok će šira javost moći da ga upozna na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu.

 (Dalje)

C63 AMG DR 520 je ekskluzivna edicija sportske verzije C klase, koja će međutim biti ponuđena samo britanskim kupcima.

 (Dalje)

Japanska Tojota je objavila da oko 270.000 automobila koje je prodala širom sveta – uključujući luksuzne sedane "leksus" – imaju grešku u motoru.

 (Dalje)

Kao što je nedavno i najavio jednim teaser crtežom, nemački BMW Alpina je pripremio modifikovanu verziju nove generacije BMW-a serije 5 (F10).

 (Dalje)

Nemci su objavili prve zvanične slike obnovljenih Mercedesa Viano i Vito, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Ocenjujući potpuno novi model Jeep Grand Cherokee 2011, dopisnici auto medija imali su izuzetno pozitivno mišljenje o najnovijem proizvodu koji nam dolazi iz Jeepa.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 25 26 27 28 29 30 31 32  Sledeći»