home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Gert Hildebrand, glavni dizajner "Minija", na kraju godine napustiće BMW. Nemački proizvođač, u čijim je rukama i "Mini", nije objasnio razloge za Hildebrandov odlazak, već je samo rečeno da na njegov mesto dolazi 38-godišnji Andreas Varming, koji je radio na dizajnu Z4, "serije 5" i "serije 6 kupe koncept". 

 (Dalje)Fiat 500 Bicolore

1 Dec 2010 - 21:50 Noviteti Link

Fiat je objavio dve fotografije malog Fiata 500 u specijalnom Bicolore izdanju, koji će javnosti biti predstavljen na Salonu automobila u Bolonji (od 4. do 12. decembra).

 (Dalje)

Nissan je nedavno predstavio doterani GT-R modelske godine 2011 (njegov V6 motor je pojačan na 390kW/530KS), a danas je japanska fabrika objavila i podatak o ubrzanju od 0-100 km/h.

 (Dalje)

Marangoni je za posetioce predstojećeg Salona automobila u Bolonji (od 4. do 12. decembra) pripremio jedinstvenu Alfu Giuliettu G430 iMovie demo car (baza je Giulietta 1750 Quadrifoglio Verde), koja je pored atraktivnijeg eksterijera i modifikovanog enterijera dobila i pojačani motor.

 (Dalje)

ABS Show – 135. emisija

1 Dec 2010 - 16:52 Abs Link

U okviru epizode ABS Show 135 možete pogledati veliki broj informacija iz sveta automobila i auto moto sporta, test Peugeot SF3, najavu akcija GM Opel i S Leasinga –a, Mercedesa, Vitro Groupa, Viva Ford, Mazda Nikom i Verano Motorsa. Gost emisije je Rade Radulović, gl. i odgovorni urednik časopisa AUTO.

 (Dalje)

De Tomaso SLC

1 Dec 2010 - 16:49 Top secret Link

Po informacijama koje su objavljene još prošle godine, na Salonu automobila u Ženevi 2011. bi trebalo da se pojavi prvi novi De Tomaso.

 (Dalje)

Toyota je danas u Indiji i zvanično strtovala sa prodajom Etiosa sedan, koji je japanska kompanija u formi koncepta predstavila početkom januara na Salonu automobila u Nju Delhiju.

 (Dalje)

Pošto je krajem oktobra japanskim kupcima već ponudila blago doterani Jazz (u Japanu se zove Fit) i njegovu hibridnu varijantu, Honda je sada objavila da će obnovljeni Jazz i Jazz Hybrid u Evropi biti dostupni od 1. februara sledeće godine.

 (Dalje)

Da nada umire poslednja dokazuje vest koja stiže iz Italije - projekat oživljavanja slavnog Lancijinog Stratosa neće ostati na jednom primerku, već je u pripremi tiraž od najmanje 25 komada.

 (Dalje)

Od Australije preko Kuvajta do Vijetnama: diplomate iz 26 zemalja u poseti Autostadt-u

Važni međunarodni gosti su posetili Autostadt u Volfsburgu: 37 ambasadora i predstavnika diplomatskog kora su posetili ovaj auto park u utorak, 23.11.2010.

 (Dalje)

Ograničena količina modela Splash 1.2 GLX i SX4 1.5 GC+ koji se nalaze na lageru uvoznika Suzukija, beogradskog Euro Sumara, dobila je nove, do sada najpovoljnije cene.

 (Dalje)

Izvor : Blic.rs i Autobrief.com

Apsolutni rekord u neplaćanju parkinga u Novom Sadu trenutno drži bosanski državljanin koji je sakupio 212 kazni od po hiljadu dinara. S obzirom na to da je u pitanju strani državljanin, "Parking servis" nema mogućnost da ga sudski goni, zbog čega mu je konfiskovano vozilo.

 (Dalje)

Predstavnici Toyote i agencije "Optimizam", organizatora manifestacije "Beogradski sajam slatkiša" i konkursa "Auto sladak k’o bombona", su u utorak 30.11. predali 250 kilograma bombona proizvođača "Pionir" Subotica, nagradu koju je u okviru ove manifestacije osvojila Toyota, štićenicima zavoda za vaspitanje dece i omladine u čijem sastavu je i prihvatilište za nezbrinutu decu.

 (Dalje)

Sem po doradi Rolls-Royce Phantoma, japanski tjuner Wald International ovih dana pažnju privlači i modifikovanom Toyotom Vellfire Z Grade Executive Line.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 35  Sledeći»