home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Udruženje osiguravača Srbije saopštilo je danas da će za putovanje u inostranstvo motornim vozilom i dalje biti potreban zeleni karton, bez obzira na posedovanje nove biometrijske saobraćajne i vozačke dozvole.

 (Dalje)Uprava „Fijata” postigla je konačan dogovor sa radnicima o sudbini fabrike „Pomiljano”, čime se stvaraju uslovi za nova ulaganja u taj pogon u kome će se proizvoditi „panda”.

 (Dalje)

U svetu Formule 1 postojale su glasine da bi uskoro mogla biti uvrštena u kalendar još jedna trka i to u Vijetnamu, međutim, ta priča je pala u vodu posle posete Hansa Geista, čoveka koji je pomogao da se neke staze izgrade poput one A1 ring i staze u Bahreinu.

 (Dalje)

Od 1. januara 2011. godine, na osnovu primene Prelaznog trgovinskog sporazuma sa Evropskom unijom (EU), prosečna stopa carine za uvoz robe iz zemalja Unije biće smanjena u proseku sa ovogodišnjih 8,78 odsto na 2,63 procenta, izjavila je danas Tanjugu načelnik u Ministarstvu finansija za carinski sistem i politiku Nadica Pantović.

 (Dalje)

Najavljen Pagani C9

30 Dec 2010 - 13:31 Top secret Link

Pagani je poslednjih meseci pažnju privlačio brojnim unikatnim vezijama još uvek aktuelne Zonde (Zonda Uno, Zonda HH, Zonda 750, Zonda RAK i Zonda Absolute), ali za nekoliko meseci iz ove kompanije stiže Zondin naslednik koji je za sada poznat pod kodnom oznakom C9.

 (Dalje)

O projektu oživljavanja legendarnog (istočno)nemačkog Trabanta je već bilo dosta reči, ali kako stvari sada stoje, od najavljene proizvodnje novog Trabanta nT (koji je u formi prototipa sa elektropogonom predstavljen u septembru 2009. na Salonu u Frankfurtu), za sada nema ništa.

 (Dalje)

Za nastanak luksuznog Mercedesa Sprinter Grand Edition zaslužan je američki Mercedes-Benz Manhattan, koji je do sada prodao četiri primerka dovoljno bogatim kupcima.

 (Dalje)

VIDEO : Arhimedov točak !

30 Dec 2010 - 11:28 Video Link

Poluga ili točak

Vozač je očigledno veoma rešen da napravi "super" izum i spoji dva pronalaska bez kojih svet ne bi mogao. Pomoću štapa i kanapa, što bi naš narod rekao.

Izvor : Rts.rs i Youtube.com Preuzeto sa : Blic.rs  

Gorivo na pumpama od Nove godine biće jeftinije. Iako se retko ko usuđuje da prognozira koliko bi pojeftinjenje moglo da bude, neki naftaši tvrde da bi cene mogle da padnu i za 10 dinara po litru. Ono oko čega nema dileme jeste da će konkurencija na tržištu biti veća, kvalitet derivata bolji, a na pumpama će se pojaviti nove vrste benzina.

 (Dalje)

MG (koji se nalazi u kineskom vlasništvu) je na nedavno završenom Guangzhou Salonu automobila predstavio serijsku verziju modela MG3 (čija prodaja u Kini startuje u aprilu sledeće godine), a u pripremi je i njegova vizuelno atraktivnija Stretwise varijanta.

 (Dalje)

Od 2011. na pumpama u Nemačkoj toči se nova vrsta benzina - E10. O njegovom sastavu govori sam naziv - sadrži deset odsto bio-goriva. Ipak, neki automobili bi mogli imati problema da "svare" gorivo sa zonakom E10.

 (Dalje)

Posle nove nove, pete generacije BMW-a serije 7 (predstavljena 2008.) i novog Audija A8, i Mercedes se priprema za promociju potpuno nove S klase, modelske godine 2012.

 (Dalje)

Svetska autoindustrija pokazuje prve znake oporavka, a naredna godina mogla bi da predstavlja novu prekretnicu, ako ne dođe do finansijskih poremećaja, ocenjuju analitičari.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Novosti.rs

Vlada liberalizovala tržište derivata. Ministar Petar Škundrić očekukje da će gorivo biti kvalitetnije, a cene niže

 (Dalje)

Britanski tjuner Merdad je svoju zanimljivu konverziju Porschea Cayenne u model Merdad Cayenne 902 Coupe zvanično predstavio prošlog meseca na MPH The Prestige & Performance Motor Showu u Londonu, a u međuvremenu je objavljeno i nekoliko novih slika.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 33 34 35  Sledeći»