home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Ukoliko se još uvek niste prijavili za učešće u kvizu SEAT ENJOY THE GAME, učinite to već danas, jer počinje drugo kolo UEFA Evropske lige.

 (Dalje)Posetioci 69-og Internacionalnog sajma motocikala u Milanu imali su priliku da vide najnoviji Peugeot projekat pod imenom Metropolis – skuter na tri točka.

 (Dalje)Ford Focus Zetec S

29 Nov 2011 - 15:39 Noviteti Link

Ford je na britanskom tržištu predstavio novu, i to Zetec S verziju novog Focusa.

 (Dalje)

Mnogo je faktora koji utiču na nisku potrošnju vozila, a među ključne spada - aerodinamika. U današnjem svetu u kome se svaka kap goriva računa niko ne može da si priušti potrošnju 1,5 litara goriva više na sto kilometara ako rešenje leži u nekoliko dodatnih panela.

 (Dalje)

Više o Ladi Granti možete pročitati OVDE.Nedavno je već bilo reči o tome da će Honda na predstojećem Salonu u Tokiju predstaviti mali električni sportski automobil (Small Sports EV concept), a sada su se pojavile i glasine da će Honda na Salonu u Detroitu (u januaru 2012.) prikazati i koncept budućeg NSX-a.

 (Dalje)

Šampion Formule 1 iz 2007. godine Kimi Raikonen naredne dve sezone voziće u timu Lotusa, preneli su danas britanski mediji.

 (Dalje)

Volkswagen Grupa je svojim najuspešnijim mladim učenicima iz celog sveta dodelila "Nagradu za najboljeg praktikanta". Nagradu za izuzetnu profesionalnu kompetenciju dobilo je 27 učenika iz 12 zemalja, a prvi put je obuhvatila i mlade talente iz Šangaj Volkswagena i FAW Volkswagena u Kini, kao i Volkswagen Motor Polska, Volkswagen Osnabrück i Transparent Factory u Dresdenu.

 (Dalje)

Kompanija Porsche SCG se donacijom jednog inkubatora pridružila humanitarnoj akciji Bitka za bebe. Tim povodom, orden za kompaniju heroja primio je Elmar Geisler, generalni direktor Porsche SCG. Priznanje mu je na prijemu za kompanije heroje uručio Veran Matić, predsednik Fonda B92, koji je organizovao akciju.

 (Dalje)Mugen Euro (britanska filijala japanskog Mugena) je modifikovanu verziju Hondinog hibridnog modela CR-Z predstavio na ovogodišnjem događaju Goodwood Festival of Speed, a sada britanski mediji objavljuju da će se ovaj CR-Z u prodaji naći od februara sledeće godine.

 (Dalje)

Mercedesova S klasa je već nekoliko puta prošla obradu u japanskoj tjuning kući Wald International, a poslednja kreacija je novi Wald International paket za S63 AMG.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 49 50 51  Sledeći»