home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) je 28.10. proslavila silazak dvomilionitog Yarisa sa proizvodne linije u Valensijenu, Francuska. Događaj se je poklopio sa proslavom desete godišnjice TMMF ove godine.

 (Dalje)Novi Yaris je nagrađen sa maksimalnih 5 zvezdica, što još jednom potvrđuje tradicionalnu bezbednost ovog modela.

 (Dalje)

Možda i najzanimljiviji Mazdin model na ovogodišnjem SEMA show-u je ova Mazda2 Turbo concept sa MZR 2,3 litarskim DISI turbo motorom sa 263KS i 380 Nm obrtnog momenta.

 (Dalje)

Među zaista brojnim modifikovanim verzijama Chevroleta Sonic (u Evropi kao Chevrolet Aveo) nalazi se i ovaj Sonic All Activity Vehicle Concept.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, najveći svetski proizvođač luksuznih automobila, nemački BMW, želi da smanji zavisnost od Nemačke kao proizvodne baze. Ta kompanija zato preduzima mere kako bi se što više vozila izrađivalo u Kini i SAD.

 (Dalje)

Rhys Millen Racing (RMR) na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu predstavlja modifikovani Hyundai Genesis Coupe, u koji je ugrađen 5,0 litarski Tau V8 motor.

 (Dalje)

Uzbuđenje i činjenica da vozi trudnu ženu „omeli“ su švedskog reli vozača Per-Gunera Anderšona da pokaže šta zna za volanom, pa nije stigao na vreme u bolnicu, već je stao u žutu traku i sačekao ambulantna kola, tako da mu se sin rodio u "BMW-u".

 (Dalje)

Još jedna modifikovana Mazda MX-5 koji mogu da vide posetioci SEMA Salona tjunera u Las Vegasu je i ovaj primerak u Hyper Orange Mica boji (sa kontrastom u mat crnom krovu, retrovizorima, pragovima, proširenjima blatobrana i točkovima).

 (Dalje)

Ni Mazda nije propustila ovogodišnji SEMA show koji se u Las Vegasu održava od 1. do 4. novembra. Najavljena je promocija nekoliko zanimljivih modela, a posetioci su u prilici da između ostalog vide i MX-5 Spyder.

 (Dalje)

Australijska kompanija Varley Electric Vehicles je u Brizbejnu predstvaila prototip svog električnog automobila evR450, koji bi u prodaji trebalo da se pojavi početkom naredne godine.

 (Dalje)

Kompaniji za proizvodnju električnih automobila "Tesla" ne cvetaju ruže u poslednje vreme, ali je vlasnik Elon Musk kategoričan u tvrdnjama da će firma iz Kalifornije za godinu dana postati profitabilna. To dokazuje tvrdnjama da je najnoviji model "S" već naručen u preko 6.500 primeraka, što je više automobila nego što je godišnji kapacitet fabrike.

 (Dalje)

*predstavljen na SEMA show-u u Las Vegasu, za pogon prototipa odabran 5,3 litarski LS9 motor sa kompresorom*premijera na SEMA show-u u Las Vegasu, delo studenata Ohio Technical College-a
«Prethodni   1 2 3 ... 44 45 46 47 48 49 50 51  Sledeći»