home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Kia Rio B-Spec

3 Nov 2011 - 15:34 Noviteti Link

Među brojnim modelima koje je Kia pripremila za SEMA Salon tjunera u Las Vegasu je i trkačka verzija modela Rio.

 (Dalje)Nakon trovratne Fieste ST concept koja je predstavljena u septembru na Salonu automobila u Frankfurtu, Ford će za 15 dana na Salonu u Los Anđelesu promovisati Fiestu ST concept i u varijanti sa 5 vrata.

 (Dalje)

Na naše tržište je stigla nova generacija Chevrolet automobila. U prodaji su Aveo sa 1,3 litarskim turbo dizel motorom i Cruze hatchback; Camaro coupe i convertible očekujemo u Evropi krajem godine, električni automobil Volt dolazi u regiju 2012.

 (Dalje)

SEAT poziva sve ljubitelje fudbala da učestvuju u novom online kvizu "SEAT Enjoy the game" i testiraju svoje znanje.

 (Dalje)

U isto vreme kada i evropski kupci, ljubitelji sportskih automobila u Srbiji u prilici da voze rasnog sportistu. Promotivna cena za novi Swift Sport u Srbiji iznosi 13.990 evra.

 (Dalje)

1. novembra je zvanično startovala nova kampanja za najpopularnije modele, Polo i Golf. 

 (Dalje)

Na adresu Saveta za borbu protiv korupcije je stigla knjiga od sto strana na kojoj je svaka reč cenzurisana - prekrivena crnom bojom da ne bi bila čitljiva.

 (Dalje)

Renown Auto Style iz Los Anđelesa se na ovogodišnjem SEMA show-u u Las Vegasu predstavlja novim tjuning paketom za Lamborghini Gallardo.

 (Dalje)

Chrysler je pripremio više modifikovanih automobila za SEMA Salon tjunera koji se održava u Las Vegasu, a među njima su i Dodge Challenger SRT8 ACR, Dodge Durango Tow Hook i Mopar Ram 392 Quick Silver.

 (Dalje)

Virdžin Rejsing tim je podneo molbu za promenu imena jer je želja sponzora i čelnika da se tim zove Marusija. Sa Lotusom i Renoom koji takođe žele promenu imena za sledeću sezonu, Virdžin je treći tim koji je podneo ovu molbu, kako bi udovoljio svom ruskom partneru.

 (Dalje)

Roush Performance je u saradnji sa Davidom Raganom (vozačem Roush Fenway Racing tima) napravio Ford Mustang Stage 3 Premier Edition, a predstavljanje je obavljeno na ovogodišnjem SEMA show-u u Las Vegasu.

 (Dalje)

I japanski tjuner Wald International je prisutan na SEMA Salonu tjunera u Las Vegasu, a veliku pažnju privlači njihov narandžasti Mercedes CLS.  

 (Dalje)

Honda je objavila nove informacije o Civicu modelske godine 2012.

 (Dalje)

By Design zainteresovanim kupcima nudi modifikovanu Panameru u crvenoj boji, za čije doterivanje se pobrinuo Mansory.

 (Dalje)