home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Volkswagen je za posetioce ovogodišnjeg Salona automobila u Tokiju pripremio iznenađenje u vidu novog koncept vozila Cross Coupe koji ima mesta za četiri putnika.

 (Dalje)Revere Range Rover Evoque

30 Nov 2011 - 09:00 Tuning Link

Range Rover Evoque je doživeo još jednu modifikaciju. Naime, sem Startecha i Marangonija, ovaj model je sada doradio i britanski Revere.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen je najavio da će u sledećih nekoliko godina u Kini uložiti čak 14.3 milijarde evra, a taj novac će biti iskorišćen za širenje proizvodnih i prodajnih kapaciteta.

 (Dalje)

Marangoni je i za ovogodišnji Salona automobila u Bolonji pripremio zanimljivi show-car. Prošle godine to je bio Alfa Romeo Giulietta G430 iMovie, a ove godine posetioci će biti u prilici da vide Range Rover Evoque koja je pored atraktivnijeg eksterijera i modifikovanog enterijera dobio i pojačani motor.

 (Dalje)

Među novitetima koje je Honda pripremila za ovogodišnji Salon automobila u Tokiju se nalazi još jedan koncept automobil, i to Honda EV-STER concept.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, a prenosi B92, najveći ruski proizvođač putničkih automobila, AvtoVAZ, prvi put posle nekoliko godina uvodi treću smenu u pogonu za proizvodnju modela Lada Kalina i Lada Granta.

 (Dalje)

Ovlašćeni prodavac i serviser Škoda automobila Alpros Auto je krenuo sa Novogodišnjom prodajnom akcijom iz koje se izdavaju ponude za modele Fabia, Octavia i Superb.

 (Dalje)

Ovlašćeni uvoznik i distributer vozila Subaru za Srbiju i Crnu Goru, kompanija "Nicos C. Kattamis ltd", najavila je novogodišnju akciju koja će trajati od početka decembra 2011. godine do kraja januara 2012. godine.

 (Dalje)

Steinmetz Opel Astra GTC

29 Nov 2011 - 22:06 Tuning Link

Tjuner Steinmetz osim Opel Astre hatchback i Astre Sports Tourer u svojoj ponudi sada ima i modifikovanu verziju nove trovratne Astre GTC.

 (Dalje)

Mazda je pored koncept vozila Takeri i Verise Classy Style za ovogodišnji Salon automobila u Tokiju pripremila i nove verzije MPV modela Biante i Premacy.

 (Dalje)

Tanjug prenosi izjavu Bernija Eklstona koji kaže da će Evropa ubuduće biti domaćin pet trka, a ne kao do sada, osam.

 (Dalje)

Probni model novog "Fijatovog" vozila biće proizveden krajem decembra. "El zero" će zvanično biti predstavljen na sajmu automobila u Ženevi, a kada počne serijska proizvodnja, FAS će zaposliti još 1.400 radnika.

 (Dalje)

Kako piše agencija Beta, od 1. januara 2012. vozačima iz Srbije zeleni karton biće potreban samo za putovanja u BiH i Makedoniju. U 32 države Evrope bez ovog dokumenta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 49 50 51  Sledeći»