home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

U upravo završenoj 2011. godini Hyundai i Kia su nastavili sa rastom prodaje, dok pojedine japanske kompanije još uvek osećaju posledice haosa u Japanu.

 (Dalje)Na američkom tržištu u upravo završenoj 2011. godini većina domaćih kompanija je zabeležila rast prodaje.

 (Dalje)

Još jedna premijera ovogodišnjeg Salona automobila u Nju Delhiju je i studija MPV vozila južnokorejskog Hyundaija.

 (Dalje)

Indijski Maruti Suzuki između ostalog na Salonu automobila u Nju Delhiju premijerno izlaže i svoje novo koncept vozilo XA Alpha.

 (Dalje)

Prvi među brojnim novitetima koje će narednih godina Dacia izbaciti na tržište je dugo najavljivani MPV model Lodgy, čije su zvanične slike objavljene danas.

 (Dalje)

U upravo završenoj godini Volkswagen je prodao 324,402 vozila na američkom tržištu, najviše zahvaljujući uspehu sa modelima Jetta i Passat.

 (Dalje)

U nastavku možete pogledati rezultate četvrte etape Dakar relija.

 (Dalje)

Prior Design se posle nedavne obrade BMW-a serije 5 (F10) ponovo vratio modifikaciji Mercedesovih modela. Početak godine kod ovog nemačkog tjunera obeležava novi kit za Mercedes SLS AMG.

 (Dalje)

Nemački Volkswagen će po pisanju Auto Bilda novu generaciju Tiguana predstaviti tokom 2014. godine, i to u nekoliko verzija.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Novosti.rs

Novi „ford fokus“ je brižljivo osmišljen, rađen tako da u takozvanoj „golf“ klasi zauzme što veći tržišni udeo. Aduti sa kojima raspolaže čine ga ozbiljnim takmacem, koga će svi rivali morati da pozdrave sa strahopoštovanjem.

 (Dalje)

Sareni United je za YACO tim i ADAC GT Masters trke pripremio trkački Camaro GT.

 (Dalje)

VIDEO: Drift motociklom

5 Jan 2012 - 01:22 Video Link


Poput svojih rođaka Peugeota 107 i Citroena C1, i Toyotin Aygo (treći član porodice ovih gradskih automobila koji se proizvode u TPCA fabrici u Češkoj) je osvežen za novu prodajnu sezonu.

 (Dalje)

Ako projekat kineskog dizajnera Juhana Džanga ikada stigne do fabričkih pogona, klasični drumovi nam, kako tvrdi, u budućnosti neće biti potrebni. Njegov novi koncept automobila predviđen je za sve terene - asfalt, pesak, vodu i led.

 (Dalje)